Jobbet Senior Byggprojektledare till Linxon har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Byggprojektledare till Linxon publicerad av Norén & Lindholm

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Kontoret i Sverige ansvarar för att hantera projektutförande, affärsutveckling och försäljning i de nordiska länderna, såväl som för svenskfinansierade projekt utomlands, för närvarande i Irak men också med expansionsplaner till andra länder. Några av våra kunder är Svenska Kraftnät och E.ON,

Jobbet I den här nya rollen kommer du vara vår expert inom alla byggrelaterade frågor. Du ger byggteknisk support vid anbudsförberedelser och till projektledaren under projektets genomförande. Du koordinera och stödjer konstruktionsteamet vid utförande av bygg- och anläggningsrelaterade leveranser i enlighet med kontraktsspecifikationer, kvalitetsstandarder, schema och säkerhetskrav. Du övervakar och följer upp våra underleverantörer samt är en nyckelspelare i att projektets budget, leverans och kundkrav efterlevs.

Din profil Du har flera års erfarenhet av att leda större byggprojekt och är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Som person gillar du nya utmaningar, och ser en utmaning av att vara med och forma en ny roll i ett delvis nytt företag/team. 

Placeringsort är Västerås.

Linxon är ett joint venture-företag som SNC-Lavalin och ABB har inrättat för nyckelfärdiga elektriska växelströmsstationsprojekt och kombinerar SNC-Lavalins expertis inom projektledning och ABB: s djupa tekniska kunskaper. Vår vision är att leverera det bästa marknadserbjudandet för nyckelfärdiga transformatorstationer genom kraftteknik och kompetensnivå i världsklass. Se Video här https://www.youtube.com/watch?v=0CB3IKbcxbs

Låter detta intressant för dig?

I denna rekrytering samarbetar vi med Norén & Lindholm AB. Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se. Urval och intervjuer sker löpande så se till att söka tjänsten omgående. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anders hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

norenlindholm2098

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till