SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Commodity Buyer på ValueOne

Commodity Buyer

ValueOne Linköping, Östergötlands län Project Basis
Ansök på företagets hemsida

ValueOne söker en Commodity Buyer med erfarenhet av elektronikinköp till ett konsultuppdrag hos ett tillverkande företag i Linköping. Uppdraget ska tillsättas snarast och löper på tolv månader med möjlighet till förlängning.

ValueOne är specialister inom Supply Chain Management - inköp och logistik. ​Vi erbjuder våra kunder tjänster inom tre affärsområden: uthyrning och rekryteringsstöd inom vårt specialistområde samt verksamhetsutveckling av företags funktion för Supply Chain avseende strategi, modell, metod, process, organisation och kompetens.

Vi kan erbjuda en mängd olika uppdrag på alla nivåer inom Supply Chain Management. Som konsult hos ValueOne ingår du i ett professionellt och driftigt team bestående av de främsta konsulterna inom inköp och logistik. Väljer du att gå med i vårt team erbjuds du:

  • en marknadsmässig lön, som du själv kan påverka
  • marknadsledande tjänstepension
  • generös sjuk- och vårdförsäkring 
  • friskvårdsbidrag
  • personlig coachning och karriärrådgivning
  • nätverksträffar med kompetenta kollegor och Supply Chain professionals genom återkommande event och föreläsningar 
  • kompetensutveckling genom världsledande individanpassade utbildningar och kurser inom Supply Chain tack vare vårt partnerskap med CIPS ([ Link removed ] ).  
Om rollen

Som en Commodity Buyer ansvarar du för inköp av elektroniska komponenter, t.ex. halvledare, mikroprocessorer/mikrokontroller, minnen, regulatorer och integrerade kretsar. I ditt ansvarsområde ingår bland annat att implementera inköpsstrategier, hantera leverantörsmöten och driva leverantörsförhandlingar. Du förväntas också stötta företagets produktionssajter lokalt och/eller globalt med avtal, prisförhandlingar, hålla uppföljningsmöten med leverantör och hantera andra strategiskt viktiga uppgifter. Även operativa uppgifter som orderhantering, säkring av tilldelat material, faktura- och prishantering samt volym- och prisanalys ingår.

Erfarenhet och kompetens

För att bli aktuell för uppdraget krävs att du har tidigare erfarenhet av inköp av direkt material i en tillverkande industri på global nivå. Grundläggande teknisk kunskap och intresse är en fördel och du bör vara van att förhandla med och utveckla leverantörer. Rollen kräver vidare att du har goda kommunikativa egenskaper i svenska och engelska, i tal såväl som i skrift. Vi värdesätter även kunskaper i ERP-system, Sharepoint och MS Office.

Din kommunikativa och nätverkande förmåga är viktig för att nå framgång i rollen. Du är en person som har lätt för att knyta kontakter med andra, du har ett naturligt eget driv och är ofta den som tar initiativ till nya kreativa lösningar på arbetsplatsen. Kort sagt, du får saker gjorda.

Ansökan  

Ansökan och CV skickar du in via vår hemsida: [ Link removed ] . Vi hanterar ansökningar och tillsätter tjänster löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om uppdragen är du välkommen att kontakta Olof Widmark på telefon: 070-786 80 99 alternativt 010 332 29 20.  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: valueone2144