SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Redovisningsekonom på Michael Page

Redovisningsekonom

Michael Page Stockholm Heltid
Ansök på företagets hemsida

Kom in i en ekonomifunktion med ordning och reda.

Arbeta högt och lågt inom finance

Information om kunden

Vi på Michael Page Finance & Accounting har specialiserat oss på rekrytering inom alla roller inom ekonomiavdelningen på bolag och söker nu för vår kunds räkning en Redovisningsekonom med minst 3 års erfarenhet inom löpande redovisning, du ska vara självgående med ett driv att lyckas och gillar att arbeta i team. Du har minst en eftergymnasial utbildning i ekonomi. Du skall vara väldigt duktig inom ekonomi/redovisning och ha god förståelse för helheten. Du ges även stora möjligheter att utvecklas i en miljö där du har trygghet av ett stort bolag där medarbetarna sätts i första rummet.

Nu söker Michael Page en redovisningsekonom till ett bolag med kontor mitt i Stockholm city, detta är en permanent roll.

Beskrivning

I din roll som Redovisningsekonom kommer du att arbeta med:

 • Redovisning och kontoavstämningar
 • Årsbokslut, årsredovisning
 • Inkomstdeklaration
 • Löpande moms och skatteinbetalningar
 • Rapportering och avstämningar
 • K2
 • Utveckla och förbättra projekt och processer
 • Banktransaktioner, betalningsflöde

Sökandes profil

Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet inom följande kompetenser:

 • Har minst en eftergymnasial utbildning i ekonomi
 • Minst 3 års erfarenhet inom redovisningsarbete
 • Är flytande i svenska och engelska i tal och skrift
 • Är erfaren och förstår helheten från redovisningens alla moment

Jobberbjudande

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag 2023-06-15, ansök därför så snart som möjligt. Ansökan sker via [ Link removed ] . Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Tony Nääs på

Om Michael Page Sverige

Michael Page Sverige har mer än 20 års erfarenhet av rekrytering på den svenska arbetsmarknaden. Vårt mål är att genom ett nära samarbete med både uppdragsgivare och kandidater hitta den perfekta matchningen. Det innebär allt från rådgivning till multinationella bolag i deras sourcing strategi eller att hitta rätt kompetens åt ett lokal företag till att hjälpa en jobbsökande att få drömjobbet.

Vi har byggt upp ett brett nätverk, både lokalt och internationellt, genom ständig kontakt med yrkesverksamma inom våra specialistområden. Dessa kontakter tillsammans med innovativa metoder för att hitta nya talanger utmärker oss från andra rekryteringsföretag. För att kunna garantera en effektiv rekryteringsprocess försöker vi alltid förstå våra kunders organisation, kultur och speciella behov samt ha djup kunskap om de aktuella förhållandena på arbetsmarknaden.

Michael Page är en av de globalt ledande aktörerna inom rekrytering av kvalificerade specialister och chefer för både permanenta, temporära och interims uppdrag. I över 45 år har vi hjälpt både kunder och kandidater att växa genom att erbjuda kvalitativa tjänster och har varit drivande i utvecklingen av standarden inom specialistrekrytering. Vi har nu 160 kontor i 36 länder.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: JN -052023-6041868