Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

senior business controller till avonova i stockholm jobb i Stockholm på Avonova Hälsa AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
senior business controller till avonova i stockholm på Avonova Hälsa AB

senior business controller till avonova i stockholm

Avonova Hälsa AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Är du en erfaren Business Controller med intresse för att utmana och supportera verksamheten för att utveckla affären? Avonova förstärker nu sitt team med en Senior Business Controller som blir en viktig roll för att stödja verksamhetens fortsatta tillväxtresa. En tydligare prestationskultur ska implementeras, och här spelar Business Controller en central roll med att agera både support och stöd men också ställa krav på verksamhetsansvariga personer och därmed få till en ökad förståelse för ”affären” och vad som behöver göras för att förbättra den. Rollen kommer att ingå i den svenska ledningsgruppen och rapporterar till CFO. Placering är på vårt huvudkontor i centrala Stockholm. 


ansvarsområde.

Huvudansvaret är att analysera, följa upp, utmana och supportera våra svenska verksamhetsområden, både vad gäller finansiell och operativ information/prestation. Som Senior Business Controller driver du arbetet med att ta fram nyckeltal och följa upp affären på ett effektivt sätt. Du säkerställer att verksamhetsansvariga personer har en tydlig bild av sina respektive ansvarsområden och kan ta ägarskap för verksamhetsutvecklingen. Rollen kommer också att inkludera att, tillsammans med CFO, driva projekt som syftar till att förbättra prestanda, kvalitet, snabbhet och relevans i den ekonomiska och operativa uppföljningen.

Arbetsuppgifter:
• Ansvara för och genomföra analyser av operativ och finansiell information
• Driva budget- och prognosprocessen för våra svenska verksamhetsområden
• Ta fram analys- och presentationsmaterial till den svenska ledningsgruppen och koncernledningen 
• Ansvara för att följa upp aktiviteter tillsammans med verksamhetsansvariga personer och initiera ytterligare  aktiviteter för att öka lönsamheten 
• Delta i den långsiktiga finansiella planeringen genom att vara delaktig i olika projektgrupper 
• Leda samt delta i större förändringsprojekt och utvärdera och utmana interna rutiner och processer för att stärka   business controlling inom koncernenkvalifikationer.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning med inriktning på ekonomi. Du har minst fem års erfarenhet av business controlling och trivs i en strategisk roll. Du är van att använda PowerPoint och Excel och har bra nivå i svenska och engelska i både tal och skrift. För att lyckas i rollen tror vi också att du tycker om att utmana och att kommunicera siffror på ett pedagogiskt sätt i organisationen. 

Du är en person som är framåtlutad och förändringsbenägen samtidigt som du gillar att utmana och stötta verksamhetschefer. Du har en starkt utvecklad analytisk sida som gör att du snabbt kan se sammanhang och lösa problem på ett smidigt sätt. Du kommer att vara den som driver utveckling av rutiner inom analys och uppföljning, stötta verksamhetsledare så det är viktigt att du är en teamplayer som uppskattar många kontaktytor.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar Avonova med Randstad Finance. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander 076-643 38 25. 
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201356538