Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Brandingenjör till COWI, Göteborg jobb i Göteborg på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Brandingenjör till COWI, Göteborg på Poolia

Senior Brandingenjör till COWI, Göteborg

Poolia Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Har du brandtekniska kunskaper inom projektering och vill komma till ett företag där du får jobba med en stor bredd och variation av olika uppdrag? Då är det kanske dig vi vill komma i kontakt med! Hos COWI kommer du få möjlighet att jobba med projekt inom infrastruktur och industrier samt lägenheter och köpcentrum.
Teknikområde Brand inom COWI består av ett 70 tal ingenjörer i Danmark, Norge och Sverige. Den svenska verksamheten är baserad i Göteborg och har målsättningen att växa. Samarbete sker internt tätt med våra kollegor inom övriga discipliner inom bygg, industri och infra.
Välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
I den här rollen får du möjligheten att med stort egenansvar arbeta med en rad olika uppgifter och projekt. Du kommer att jobba med egna proojekt som du driver, men även jobba tillsammans med kollegor från COWI.
Att arbeta som konsult hos COWI innebär att du aktivt bidrar till försäljning av COWI’s tjänster och kundkontakt är ett naturligt inslag i rollen.
Du kommer ges goda möjligheter att genomföra idéer och arbetssätt utifrån dina erfarenheter och tankar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak
Du kommer att arbeta som konsult i brandtekniska uppdrag och/eller riskhanteringsuppdrag och arbeta med planering av brandsäkerhet, skyddsfrågor och hantering i syfte att förhindra brand och skadeverkningar vid olyckor. I rollen kommer du delta i utvecklingen av verksamheten och affären. Du deltar i teknikutvecklingsprojekt, vilka kan vara tvärdisciplinära, samt i internationella uppdrag som kan vara multidisciplinära.

Vem är du?
Vi söker dig som har jobbat som Brandingenjör i minst 5 år och brinner för att ta fram och anpassa brandtekniska lösningar till kunder och deras varierande behov.
•  Du är Brandingenjör och/eller Riskhanteringsingenjör
•  Du har ett genuint intresse för kundbemötande och driva projekt
•  Du är driven, målinriktad och affärsmässig
•  Du är en teamplayer som har lätt för att samarbeta
•  Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift

Om verksamheten
COWI är ett ledande internationellt konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället stort tack vare vår helhetssyn – vi kallar det 360-graderslösningar. Vi har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och kan hantera utmaningar från många olika angreppspunkter. Vi skapar fungerande helhetslösningar för våra kunder och bidrar på så sätt till hållbara, fungerande samhällen världen över.
Vi har kontor i hela världen och 6.700 medarbetare som vanligtvis jobbar med mer än 10.000 pågående projekt.
COWI erbjuder en arbetsplats att trivas på - ett självständigt, utmanande och varierande arbete i en framgångsrik internationell koncern. Hos oss får du arbeta i intressanta projekt och med moderna verktyg. COWI är ett stabilt företag med gott renommé som satsar på våra medarbetare och erbjuder möjlighet till delägarskap. Med kontor över hela världen finns det möjligheter att arbeta utanför Sverige. [ Link removed ]

I denna rekrytering har COWI valt att samarbeta med Poolia, vid eventuella frågor om tjänsten vänligen kontakta rekryteringskonsult Sofia Obstfelder Garellick, [ Email address blocked ] eller Emilia Malm, [ Email address blocked ]
Tjänsten är på heltid med direkt anställning hos COWI på Skärgårdsgatan 1 i Göteborg. Urval sker löpande, ansök därför redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 61120