Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

senior associates/managers till Grant thornton stockholm jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
senior associates/managers till Grant thornton stockholm på Randstad AB

senior associates/managers till Grant thornton stockholm

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Har du erfarenhet av Transactional Advisory Services (TAS), Mergers and Acquisitions (M&A) och Valuation Services och söker en ny utmaning? Till Grant Thorntons Transactional Advisory Services söker vi nu nya medarbetare.

På Grant Thornton delar vi tron att tillväxtföretag bygger framtidens Sverige. Vi är stolta över att som rådgivare få vara en del av företagens framgångar och arbeta med spännande och utvecklande bolag. Efterfrågan på våra tjänster ökar och vi söker rådgivare med placering i Stockholm. 

Grant Thorntons affärsområde Advisory är under stark tillväxt och vi är idag ca 70 rådgivare som erbjuder tjänster inom två områden: Transactional Advisory (Corporate Finance) och Operational & Strategic Advisory.
Transactional Advisory erbjuder specialistrådgivning inom – Transactional Advisory Services (TAS), Mergers and Acquisitions (M&A) och Valuation Services. Vi har haft flera framgångsrika år och med en offensiv affärsplan är vårt mål att fortsätta växa. Transactional Advisory Services (TAS) erbjuder bland annat rådgivning i samband med företagsförvärv och företagsförsäljningar.
ansvarsområde.

Vi söker dig som stimuleras av att arbeta med kvalificerad specialistrådgivning i ett bolag med hög grad av entreprenörsanda, i en kultur som präglas av teamarbete och högt i tak. Du är en teamspelare som trivs i en organisation med korta beslutsvägar och kundvärde i fokus. 

I denna roll arbetar du med kunder i olika branscher och varierande storlek tillsammans med ett kompetent team med bred erfarenhet inom transaktioner. Hos oss erbjuds du stor frihet under ansvar med möjlighet för alla medarbetare att påverka sin egen karriärutveckling. kvalifikationer.


  • 2-5 års arbetserfarenhet från transaktioner, finansiell analys eller annat näraliggande område på revisionsbyrå eller investmentbank 
  • Hög analytisk förmåga
  • Hög kommunikations- och presentationsförmåga
  • Strukturerad och ansvarstagande 
  • Avancerade kunskaper i Excel och Powerpoint 
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift 
  • Akademisk examen inom ekonomi/finans 
Vi ser att du har en fallenhet för att skapa goda relationer, ta initiativ och anta utmaningar samt har en positiv inställning, visar engagemang och tar ansvar för det du gör. Du är affärsmässig och har förmågan att entusiasmera och leda samt en strävan att göra kunden nöjd. Du har ett stort intresse för företagsaffärer och att skapa kundvärde. ansökan.

I den här rekryteringen samarbetar Grant Thornton med Randstad Finance. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mari Jehrlander 076-643 38 25. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201369174