Jobbet Senior assistent sökes till globalt företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior assistent sökes till globalt företag! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av arbete som assistent? Tycker du om att vara spindeln i nätet? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Vi på StudentConsulting söker nu en senior assistent på 60–80% till en av våra attraktiva uppdragsgivare i Västerås. Du blir anställd av oss på StudentConsulting och sedan uthyrd som konsult vill vår kund som är ett stort, välkänt och internationellt företag inom kraft- och automationsteknik. Tjänsten innebär att du kommer arbeta med att mötessamordning, personaladministration och kommunikation. Du kommer att arbeta som en sammanhållande assistent för hela regionen, där du ansvarar för att vara spindeln i nätet.
I tjänsten ingår till exempel att:
-Kunna koordinera medarbetare i flera länder
-Ansvara för internkommunikation
-Administrera i SIW, eSIGN och basware
-Ansvara för on- och offboarding av medarbetare och konsulter
Tjänstens omfattning är 60–80% i Västerås och arbetstiderna är förlagda till kontorstider. Tjänsten ska tillsättas omgående.

Detta söker vi:

Den här tjänsten passar dig som har förmåga att arbeta effektivt och är självgående. Du har en utbildning inom administration eller ekonomi och några års branscherfarenhet. För att lyckas i rollen ser vi att du är kommunikativ och noggrann.
För att vara aktuell för tjänsten krävs att du har:
-Högskoleutbildning, gärna inriktning mot administration eller ekonomi
-Tidigare erfarenhet av att arbeta mot högre chefer
-Tidigare erfarenhet av administrationsrollen
-Goda kunskaper i Excel och Office-paketet
Meriterande:
-Tidigare erfarenhet av SIW, eSIGN och Basware
För denna tjänst tillämpar vi löpande intervjuer och urval, tjänsten kan därmed vara tillsatt innan sista ansökningsdag. Sök därmed redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

53783

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till