Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior arbetschef till Byggnadsfirman Viktor Hanson, placering Stockholm jobb i Årsta på Reperio Search

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior arbetschef till Byggnadsfirman Viktor Hanson, placering Stockholm på Reperio Search

Senior arbetschef till Byggnadsfirman Viktor Hanson, placering Stockholm

Reperio Search Årsta, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta som Arbetschef i ett prestigelöst och familjärt byggföretag med gamla byggmästaranor, då ska du se hit! Viktor Hanson kom i början av seklet till Stockholm från Mora och skrev sitt första kontrakt samma dag som första Världskriget bröt ut, 1914. Under årens lopp har företaget sedan byggt nytt, byggt om och renoverat en mängd bostads- och kontorshus. Kundnära relationer, korta beslutsvägar och stort engagemang är några av de fördelar som följer av att Viktor Hanson är ett relativt litet bolag.  

Om företaget

Byggnadsfirman Viktor Hanson är ett modernt entreprenadföretag med gamla byggmästaranor. Företaget arbetar med ombyggnad av kulturhus, kontor och bostäder samt utvecklar bostadsprojekt i egen regi för försäljning på bostadsmarknaden. Byggnadsfirman Viktor Hansons devis är att ”Vi ser till att hus får liv och får leva” och det säger en hel del om företagets ambition. Företaget ska kännetecknas av ett gediget hantverkskunnande i rationell form.

Om tjänsten

Reperio Search söker nu för Byggnadsfirman Viktor Hansons räkning en Arbetschef. I rollen som arbetschef har du det övergripande ansvaret för produktion av de byggprojekt som du tilldelas. Som arbetschef kommer du att ha ansvar från tidigt skede fram till överlämning i varje enskilt projekt, det innebär från markförvärv till att kunden flyttar in ” från ax till limpa”. Du har således även det övergripande ekonomiska ansvaret för de aktuella projekten.

Du har direkt personalansvar för arbetsledare och platschefer och ansvarar för att utveckla byggverksamheten utifrån gällande strategiska och operativa mål. Du arbetar inom företagets båda affärsområden Nybyggnation samt Rot & Ombyggnad.

Mer specifikt innebär arbetet att:

  • att driva, leda och utveckla din arbetschefgrupp i linje med företagets och affärsområdets affärsplaner.
  • Inneha det huvudsakliga ansvaret för att kontinuerligt upprätthålla kontakt med beställare, underentreprenörer, projektörer både internt och externt
  • Inneha ekonomiskt ansvar för tilldelade projekt
  • Kalkyl och anbudsarbete samt inköp.
  • Resursplanera byggprojekten
  • Säkerställa genomförande på byggarbetsplats för tilldelade projekt i enlighet med kontrakt.
  • Inneha en stöttande roll till platscheferna som driver projektet på plats.
  • Ansvara för förvaltning två år efter inflyttning i företagets egenutvecklade projekt.

Vi söker dig som har

En byggteknisk utbildning alternativt en gedigen relevant arbetslivserfarenhet. Du har flera års arbetslivserfarenhet inom entreprenadverksamhet och har arbetat några år som arbetschef. Vi ser också att du har erfarenhet från att ha arbetat med såväl nyproduktion av bostäder som ROT projekt. Du har även erfarenhet av att arbeta med projektekonomi, inköp, entreprenadjuridik samt arbetsmiljö. Vi ser det också som meriterande om du har intresse för teknik & digitalisering samt olika installationsområden.

Övrigt

Att jobba på Byggnadsfirman Viktor Hanson innebär att du kommer till ett ekonomiskt stabilt företag. Företagskulturen är familjär med högt i tak och medarbetare som månar om varandra. Företaget erbjuder en marknadsmässig lön med sex veckors semester samt arbetsförkortning med 40 arbetstimmar. Du arbetar under frihet förenat med ansvar i en trivsam arbetsmiljö tillsammans med ett härligt gäng. Företaget sitter i ljusa och moderna lokaler i Hammarby Sjöstad. Låter det intressant? då ser vi fram emot din ansökan.

Skicka in din ansökan nedan eller har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Hellström på telefon, 073 – 540 03 31.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1092196-329804