Jobbet Senior Agil Coach till Softhouse i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Senior Agil Coach till Softhouse i Stockholm publicerad av Skill

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Softhouse Consulting var ett av de allra första bolagen att introducera agil metodik i Sverige och vi skrev vårt första agila kontrakt redan 2002. Sedan dess har vi stöttat några av Sveriges främsta bolag att utveckla sina mjukvaruverksamheter. Vi har nu rådgivit och coachat åtskilliga agila transformationer, utbildat flera tusen Scrum Masters och givit ut över 20 publikationer inom lean och agilt ledarskap. 2016 tog vi ett nytt viktigt steg genom att introducera Softhouse Invest AB. I en marknad där hjulen rullar allt snabbare och kraven hela tiden ökar på specialisering och professionalism behövs nya samarbetsformer. Genom vår investeringsverksamhet kan vi fördjupa samarbetet med våra kunder ytterligare, erbjuda aktivt kapital där vår partner ges möjlighet att dra nytta av vår mjukvaruexpertis och samtidigt stärkas finansiellt.

Om företaget
Softhouse Consulting är ledande i Sverige inom agil mjukvaruutveckling. Vi bidrar till att digitalisera Sverige och utvecklar såväl människor, verksamheter som produkter – alltid med agila principer som ledstjärna. Samtidigt investerar systerföretaget Softhouse Invest i idéer och företag som ser värdet av en partner som skapar affärsnytta och som har ledartröjan när det gäller hantverket mjukvara. Tillsammans bildar de två systerföretagen Softhouse Nordic – en unik hybrid av investment- och mjukvaruhus. Softhouse startades 1996 och sysselsätter idag ca 200 medarbetare i Stockholm, Malmö, Karlskrona, Växjö, Helsingborg och Sarajevo. Bolaget är delägare i en handfull mycket spännande produkt- och tjänsteföretag – alla med mjukvara som en bärande del av verksamheten. Softhouse är ett privatägt icke noterat svenskt företag, som visat stadig tillväxt och lönsamhet över 20 år i rad.

Dina arbetsuppgifter
- Vi letar efter en erfaren agil coach som vågar vara utmanande och vill förbättra organisationer och individer - både med IT utveckling men även organisationers verksamhet. - Tillsammans med våra agila coacher på Softhouse får ni möjlighet att forma framtidens digitala företag och verksamheter. - Hos Softhouse arbetar en agil coach med utvecklingsteam och olika verksamheter, inklusive ledningsnivå, styrgruppsnivå, och med chefer. - Vi förväntar oss att du har erfarenhet att se nya möjligheter till förbättrade affärer både hos kunden och för Softhouse. - Du får förmån att arbeta med både etablerade företag såväl som startups, och interna projekt på Softhouse. - Tillsammans med vårt team får du medverka i olika event, till exempel Lean Tribe Gathering. - Vi arrangerar utbildningar och ser gärna att våra agila coacher utvecklar och håller utbildningar, hos kund, externt och internt.

Din profil
Som person förväntas du vara: - Nyfiken på personer - Ett öppet sinne för diskussioner och att utmana ditt eget sätt att se och tänka - Hantering av potentiella konflikter, till exempel med fokus på värde hos kunden även om åsikterna skulle skilja sig - Erfarenhet av att hantera politiska situationer hos kund - Ha öppen och matchande värderingar som Softhouse - Du är bra på kommunikation på individuell nivå och inför publik

Ansökningsförfarande
I denna rekryteringsprocess samarbetar Softhouse med Skill. Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka. Logga in eller registrera ditt CV på www.skill.se. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare: Kajsa Jonsson 08-12 09 71 71 alternativt kajsa.jonsson@skill.se

Referens

3880

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till