Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior affärsrådgivare med inriktning mot kommunal verksamhet jobb i Kristianstad på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior affärsrådgivare med inriktning mot kommunal verksamhet på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Senior affärsrådgivare med inriktning mot kommunal verksamhet

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Kristianstad, Skåne län Heltid

Arbetsbeskrivning

Tillsammans med våra kunder i offentlig verksamhet får du möjlighet att bidra till utveckling av vårt samhälle och lösa viktiga samhällsproblem. I rollen som senior rådgivare på PwC kommer du att arbeta som uppdragsansvarig med olika typer av rådgivningsuppdrag. Du kommer att ha en nyckelroll att utveckla affären mot den offentliga sektorn regionalt genom att identifiera behov och föreslå lösningar för våra kunder. Detta kräver att du är både lyhörd, social och att du har ett starkt ledarskap och affärsmannaskap.

I din roll kommer du bl.a. att hjälpa våra kunder med följande:

  • Coaching/support till ekonomichefer/redovisningschefer/controllers
  • Utveckling av ekonomiprocesser, budget- och prognosprocesser, ekonomistyrning och intern kontroll
  • Biträde och upprättande av finansiella rapporter
  • Finansiell modellering och analyser

Vem är du?

Du har goda redovisningskunskaper och erfarenhet av ekonomistyrning samt utveckling av processer och rutiner kopplat till finansiella och operativa flöden.

Exempel på lämplig bakgrund:

  • Har erfarenhet från offentligt ägt bolag (tex kommun) eller offentlig verksamhet antingen som anställd eller som revisor/rådgivare
  • Har erfarenhet från att arbetat inom en central förvaltning eller i ett offentligt ägt bolag där du arbetat med med extern redovisning och/eller styrning, ledning och uppföljning.
  • Du är civilekonom eller har motsvarande erfarenhet.

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du har ett starkt intresse och en välutvecklad förståelse för affärer och att du trivs i en flexibel och konsultativ roll med stor omväxling. Det är också viktigt att du har en förmåga att entusiasmera, en vilja att göra skillnad och ett driv att hitta och skapa lösningar och möjligheter. Du är kommunikativ, gillar social interaktion och trivs med att bygga långsiktiga och förtroendefulla relationer.

Du erbjuds

Vi erbjuder dig en spännande, utvecklande och flexibel roll där du får möjligheten att hjälpa några av våra 35 000 kunder med målet att leverera mesta möjliga värde. Du kommer tillhöra ett team av ambitiösa, prestigelösa, leveransorienterade och sociala personer som liksom du vill vara med och utveckla tjänsteområdet samt tillsammans jobba mot gemensamma mål.

Våra kunder finns brett över hela södra Sverige. Du kommer tillhöra vår rådgivningsgrupp som utgår från Kristianstad men din placeringsort kan anpassas beroende på var du bor och var det bäst passar dig.

I den här processen samarbetar PwC med Jurek Finance och vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Holmberg [ Email address blocked ] . Då urvalsprocessen sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan (CV, personligt brev) så snart som möjligt via www.jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om verksamheten

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 900 medarbetare och 22 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende i samhället och lösa viktiga problem. Våra 35 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i alla storlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 284 000 medarbetare i 155 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: E914B9F48B054FFFAE2D33F20C6451E1