Jobbet Redovisningsexpert har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Redovisningsexpert publicerad av Randstad

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Redovisningsexpert till IKANO Bank i Malmö

Ikano Bank startades i Sverige precis som IKEA för att ge de 'många människorna' ett bra alternativ i vardagen. Vi slog upp dörrarna 1995 och finns idag i åtta länder, bl.a Sverige, Danmark, Norge, Finland, Tyskland, Polen, UK och Österrike. Ikano Bank är en del av Ikano Group som ägs av familjen Kamprad. Ikano Bank erbjuder säljstödjande finansiering till företag, samt enklare bankprodukter till privatpersoner. Vi tar fram lösningar grundade på schyssta villkor och enkelhet, som skapar mervärde för våra kunder. Våra tjänster kännetecknas av att de är smidiga, pålitliga och schyssta.

arbetsbeskrivning.

Har du en bakgrund inom revision och vill arbeta i ett internationellt bolag med stora utvecklingsmöjligheter? Som redovisningsexpert arbetar du i en bred roll där du får chansen att påverka och bidra till företagets framväxt i en öppen och nytänkande arbetsmiljö. I ditt arbete kommer du att analyserna och säkerställa förändringar i nya och ändrade redovisningsregler. Du kommer att arbeta med att stödja de olika avdelningarna med redovisningsrelaterade frågor samt vara samordnare för externa och interna revisorer.

ansvarsområden.

Du kommer att rapportera till Head of Accounting och stötta dina kollegor i alla redovisningsrelaterade frågor. Dina huvudsakliga ansvarsområden blir bland annat

  • Säkra implementering av nya redovisningsregler
  • Agera som stöd för andra avdelningar med redovisningsfrågor
  • Delta i och genomföra interna utbildningar i redovisningsfrågor
  • Att hålla redovisningsriktlinjer och instruktioner uppdaterade
  • Delta i projekt relaterade till redovisning
  • Ansvara för samordningen av interna och externa revisorer
  • Effektivisera flödet av redovisningstransaktioner i hela banken.
kvalifikationer.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt minst 5 års erfarenhet från revision. Det är en fördel om du tidigare arbetat i ett internationellt bolag och har goda systemkunskaper. För rollen krävs språkkunskaper i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Som person trivs du i en föränderlig miljö där nya initiativ och idéer välkomnas. Du har ett stort driv och gillar att ta dig an nya utmaningar och är nyfiken på att ständigt arbeta mot förbättringar. För dig är det en självklarhet att i en supportfunktion agera på ett tillmötesgående och pedagogiskt sätt. Du är analytisk och noggrann och arbetar strukturerat. Självklart brinner du för redovisning.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

2019-10-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt. Skicka gärna din ansökan på svenska.

För information: Annie Höjman, rekryteringskonsult, annie.hojman@randstad.se

Referens

201240829

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till