Jobbet Senior Accountant till West Atlantic har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior Accountant till West Atlantic publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


The West Atlantic Group is one of the market leading providers of dedicated airfreight services to European National Mail Organisations and airfreight capacity to Global Integrators and Freight Forwarders. The Group has a well-established geographic network and operates a customised aircraft fleet. West Atlantic was founded in 1962 and is headquartered in Sturup, Sweden. Operations are performed all over Europe and in 2019 West Atlantic had almost 500 employees. For 2019 West Atlantic reported revenues of MSEK 2,165 and EBITDA of MSEK 114.

Är du en framåt och driven ekonom som tycker om att arbeta med stor frihet och ansvar? Varmt välkommen till West Atlantic, ett tryggt och stabilt flygbolag inom frakt och logistik med över 50-års erfarenhet i sin bransch.

Företaget har under våren 2020 flyttat sin ekonomiavdelning från Göteborg till Sturup och du erbjuds nu en chans att vara med på en ny spännande resa! 

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Du kommer arbeta som redovisningsansvarig för West Atlantic Sweden AB och tillhöra en ekonomiavdelning på ca 10 personer. Tjänsten är en nyckelroll i bolaget och du erbjuds ett stort eget ansvar där du sköter löpande redovisning, bokslut och rapportering. Arbetet sker i ett nära samarbete med dina kollegor på ekonomiavdelningen och du rapporterar till redovisningschefen. West Atlantic är ett internationellt företag där koncernspråket är engelska. Tjänsten har många interna och externa kontaktytor där den dagliga kommunikationen sker på engelska. 

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter;

  • Löpande bokföring
  • Bokslut
  • Leverantörsbetalningar
  • Kundfakturering
  • Avstämningar
  • Moms och skatt 

Din Bakgrund

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med erfarenhet från liknande roll eller revisorsroll och gärna från internationell verksamhet med kvalificerad redovisning, komplexa frågeställningar och rapportering. Väsentligt för rollen är att du känner dig trygg och säker i din redovisning, är noggrann och har ett affärsfokus. I rollen som ekonom är du van att driva ditt eget arbete framåt samt tar initiativ till att lösa ad-hoc uppgifter och gillar problemlösning. För att trivas och passa in i företagskulturen är du social och trygg i din personlighet. Vi förutsätter att du har god kunskap i Excel samt vana av att arbeta i ett större affärssystem, meriterande med erfarenhet av Microsoft Navision.

Tjänsten är placerad på West Atlantics huvudkontor på Sturup, krav för tjänsten är körkort och tillgång till bil. 

Information och ansökan

I denna rekrytering samarbetar West Atlantic med SJR. För mer information kring tjänsten och processen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Carin Forsén på 0704-715912 eller Tomas Vinnersten 0766-471614. Urval sker löpande varför vi gärna ser att du skickar din ansökan omgående.  Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post. Varmt välkommen med din ansökan!


För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...  

Titel: Senior Accountant

Referens

teamtailor-918462-175196

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till