Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Accountant till Hoist Finance jobb i Stockholm på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Accountant till Hoist Finance på Jurek Rekrytering & Bemanning AB

Senior Accountant till Hoist Finance

Jurek Rekrytering & Bemanning AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta i en dynamisk och internationell miljö med fokus på att både ansvara för moderbolagets redovisning, stötta andra avdelningar internt och utveckla och förbättra interna processer. För oss är det även viktigt att vi trivs och har kul på jobbet och vi tror att man med en bra gemenskap och samarbete, tillsammans med eget ansvar, uppnår bäst resultat.

I rollen som senior accountant ansvarar du tillsammans med 3 kollegor bland annat för bokslut, rapportering och analys av moderbolaget och rapporterar till Head of parent accounting.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

• Koordinera bokslut och driva bokslutsmöten
• Rapportering
• Stötta i skattrelaterade frågor tillsammans med skatteavdelning
• Viss löpande bokföring
• Analys av balans- och resultaträkning
• Bonusberäkningar
• Avstämning av förvärvskostnader vid portföljförvärv
• Projekt och förbättra processer

Rollen innebär även ett nära samarbete med våra andra avdelningar på ekonomi som Business Control, Tax och Treasury.

Vem är du?

Som person är du självgående, flexibel och effektiv och du drivs av att vara kvalitetsmedveten med säkra leverenser. Du delar gärna med dig av din kunskap till andra och du har en mycket god kommunikationsförmåga. Du trivs i en snabbrörlig och omväxlande miljö där du bidrar starkt till en god teamkänsla. Har du erfarenhet av att arbeta med projektledning och utveckla interna processer är det meriterande.

Du har minst 5 års erfarenhet i en liknande roll samt en akademisk examen inom ekonomi. Du har mycket goda redovisningskunskaper och gärna ett intresse för system. Har du även erfarenhet från finansbranschen och finansiella instrument är det meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet (Excel) och gärna Navision samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Du erbjuds

Hoist uppgift är att hjälpa individer tillbaka till ekonomisk stabilitet och samtidigt bidra till att upprätthålla en hållbar, rättvis och stabil kreditmarknad.

På Hoist Finance utgör medarbetarna kärnan i företaget och strävar efter att erbjuda den bästa arbetsmiljön och en möjlighet att utvecklas. Du kommer ha en viktig roll för ekonomifunktionens fortsatta utveckling med möjlighet att påverka och utvecklas i rollen. Du kommer tillhöra ett innovativt företag i en spännande bransch och du är placerad i deras fina lokaler i centrala Stockholm.

I den här rekryteringen samarbetar Hoist Finance med Jurek Rekrytering och Bemanning. Tjänsten är på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande, tveka därför inte att skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor är du välkommen att kontakta Marie Källström tel. 070-751 9343. Ansök på www.jurek.se.

Om verksamheten

Hoist Finance är en ledande skuldhanteringspartner till internationella banker och finansiella institut. Vi förvärvar förfallna krediter, huvudsakligen lån till konsumenter och småföretag. Genom att göra det, frigör vi resurser och reducerar risken åt banker och kreditinstitut och bidrar därigenom till att upprätthålla ett stabilt finansiellt system i samhället. Vi hjälper våra kunder – låntagarna - att bli skuldfria genom en human och ansvarsfull återbetalningsprocess. Vi strävar alltid efter att hitta en realistisk betalningsplan via en öppen och respektfull dialog med kunderna och stärker dem genom att utarbeta en lösning för deras individuella situation.
Hoist Finance medarbetare drivs av ett gemensamt mål – att utveckla och vårda långsiktiga relationer byggda på ett ömsesidigt förtroende. Med höga krav på etik, strikt efterlevnad av det finansiella regelverket och ett uppförande baserat på öppenhet och respekt, säkerställer vi att vi alltid förtjänar våra intressenters förtroende.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 655167E842CC4F94B072EC82B8C02105