Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Senior Account Manager / Säljare till Fila Nordic AB, Göteborg jobb i Göteborg på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Senior Account Manager / Säljare till Fila Nordic AB, Göteborg på Säljpoolen

Senior Account Manager / Säljare till Fila Nordic AB, Göteborg

Säljpoolen Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Senior Account Manager 
till Kungälv eller Stockholm

Fila Nordic söker nu en Senior Account Manager som kommer att utveckla befintliga kunder och dessutom aktivt arbeta med att hitta nya affärsmöjligheter över hela Sverige, där du förser dem med hela bolagets produktsortiment som består av tusentals artiklar. Befintliga och potentiella kunder är i huvudsak stora samt medelstora bolag, men kan också vara relativt små bolag av historiska eller strategiska anledningar. Du arbetar självständigt, men du kommer också att arbeta nära din ledning och andra kollegor för att tillgodose kundernas behov.

Vi erbjuder
Du kommer att få en gedigen introduktion på kontoret i Kungälv, där du kommer att ta rygg på VD och kollegor för att lära känna dem samt verksamheten och dess produkter på bästa sätt. Du kommer tillhöra ett internationellt bolag vilket innebär att du kommer få både utbildningar och göra affärsresor med kunder till koncernens fabriker runt om i världen.

I denna säljtjänst har du fast lön + bonus baserat på din prestation. Du kommer tillhandahållas tjänstebil och andra nödvändigheter för att lyckas i denna roll. I denna roll har du även möjlighet att utgå från Stockholmsområdet. Det kommer innebära i så fall att du har ett större fokus mot östra delen av Sverige samt besöker kollegorna och kontoret i Kungälv med jämna mellanrum.

Din profil
Vi ser gärna att du besitter följande personliga egenskaper:

  • Orädd, framåt och har en stor passion för försäljning
  • Självgående, bra planeringsförmåga, god framförhållning och analytisk
  • Ödmjuk, vänlig, avslappnad och trivs med att jobba i en mindre organisation

Tidigare erfarenheter
För att lyckas i denna roll har du tidigare arbetat med produktförsäljning, både mot mindre och stora företag. Du är van att hantera stora volymer och avtal för att hjälpa kunden på bästa sätt. Har du tidigare erfarenhet inom tillverkande företag eller stora varuhus, alternativt sålt konstnärsmaterial eller kontorsutrustning, är det meriterande men inget krav. Har du tidigare gjort affärer med företag i danmark är det meriterande.

Du är en erfaren användare av Excel, samt har lätt för att arbeta i affärssystem. Svenska och engelska flytande i tal och skrift, samt B-körkort är ett krav.

Kontakt 
Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekryteringsprocess. Har du frågor är du välkommen att kontakta Säljpoolens rekryteringskonsult Hampus Johansson på 0720-80 32 94.

Urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan! 


Om företaget
'Med cirka 20 anställda är FILA Nordic det nordiska baserade företaget i FILA Group. Det är ett verkligt nordiskt företag som ansvarar för försäljning och marknadsföring av alla FILA Group-produkter till hela regionen, inklusive Island. Med en säljstyrka i hela regionen och strategiska partnerskap i alla länder strävar FILA Nordic efter att bli distributören av de mest eftertraktade kreativa och märkningsverktygen som säljs i Norden till skolsektorn, specialiserade industrigrossister och detaljhandlare samt till konsthandlare och utbildningsinstitutioner.'

Sökord: säljare, försäljare, försäljning, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare, account manager, senior account manager, Key account manager

J2W: CB2
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 6f4b7867d63f4bf3ba2ae53489c763