Jobbet Senior .NET utvecklare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Senior .NET utvecklare publicerad av Axis Communications

Heltidsanställd
Sweden - Lund
1 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Referensnummer: 2434

Vi söker dig som har minst fem års erfarenhet som mjukvaruutvecklare och vill vara med och jobba med produktutveckling på ett sätt som alla drömmer om. Vi behöver dina idéer och erfarenheter!

Blir du dessutom glad och inspirerad när du läser något om de här orden så läs gärna vidare: .NET (C#), DevOps, WPF, Asynkron Programmering, Go, Kanban, Azure, AWS.

Axis Small & Medium Solutions genomgår en spännande utveckling och växer ständigt. Vår avdelning är central i Axis satsning på mjukvara, och vårt främsta fokus är egenutvecklade Video Management System (VMS). Våra VMS blir helt centrala för erbjudandet till kunder inom Small & Medium-segmentet, och knyter ihop Axis totala erbjudande: kameror, video recorders, mjukvara för desktop och mobil samt cloud-tjänster. Detta ställer höga krav på samarbetsformer, med tvärfunktionella och agila team som tar fram en helhet för slutanvändarna.

Vi är övertygade om att självgående team där alla individer kommer till tals är grunden i en innovativ arbetskultur. Always open är en av våra viktigaste värderingar, vilket för oss betyder att man är villig att lyssna på alla idéer i syfte att förbättras och skapa bra lösningar för slutanvändaren. Beslut ska i så stor utsträckning som möjligt tas av den/de som påverkas av beslutet, vi ogillar byråkratiska hierarkier. Endast på det sättet kan vi som en relativt stor utvecklingsorganisation behålla förändringstakten och hålla jämna steg med våra konkurrenter.

Titta gärna på https://youtu.be/tm9AsJDf6mc för att få en inblick i hur det är att jobba som utvecklare hos oss.

Vid frågor kontakta rekryterande chefer Guillermo Sagastume, Marcus Wiedner eller Stefan Åshäll på 046 272 1800.

Referens

2162313

Om företaget

Ständigt nyskapande

Axis är marknadsledare inom nätverksvideo. Vi uppfann världens första nätverkskamera 1996, och har allt sedan dess varit innovatörer inom videoövervakning. Vi har givit miljontals människor över hela världen ökad säkerhet och bidragit till att uppfylla det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Med hjälp av 75 000 partner i 179 länder har vi levererat en rad banbrytande produkter och många branschgenombrott. Och vi ser fram emot att bana väg för många fler.

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till