Jobbet Senior .NET-utvecklare till Infobric i Jönköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Senior .NET-utvecklare till Infobric i Jönköping publicerad av Infobric AB

Heltidsanställd
Jönköping

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Är du en vass utvecklare som vill skapa framtidens lösningar för ökad säkerhet och effektivitet på byggarbetsplatser? Drömmer du om att bidra till ny teknik som förenklar vardagen och till och med kan bidra till att rädda liv? Då har vi utmaningen för dig!

Byggbranschen har bara påbörjat sin digitaliseringsresa och står inför ett omfattande teknikskifte, som innebär ett stort behov av nya tekniska lösningar och produkter. Infobrics målsättning är att vi ska spela huvudrollen i vår nisch och erbjuda de bästa lösningarna på såväl befintliga som nya marknader i norra Europa. Det gör vi med hjälp av kundnärhet, innovativ teknik och hög kvalitet – men också med en företagskultur som bygger på samarbete, personligt engagemang och att ha roligt på vägen. 


ansvarsområde.

Som .NET utvecklare på Infobric får du en central roll i mjukvaruteamet där du får möjlighet att arbeta med produktutveckling från idé till färdig produkt. Teamet arbetar enligt agil metodik och består idag av två utvecklare och en Tech Lead.
Arbetet innefattar att utveckla och förbättra nuvarande system så väl som att ta fram och implementera nya lösningar. Som senior utvecklare kommer du även tillsammans med Tech Lead guida juniora utvecklare. För att trivas i rollen ser vi gärna att du känner dig bekväm som utvecklare med djup teknisk förståelse. 


kvalifikationer.

Vi söker dig med lämplig högskole- eller universitetsutbildning. Goda kunskaper i svenska är en fördel, engelska är ett krav.

• Goda kunskaper i C# .NET och erfarenhet av ASP.NET Web Forms.
• Erfarenhet inom objektorienterad programmering och MSSQL.
• Du håller dig uppdaterad inom de senaste teknikerna för området.
• God förmåga och intresse för kodkvalitet

Meriterande

• Kunskap inom WebAPI och REST, JavaScript/jQuery
• Om du arbetat med utveckling i ett produktbolag är det stor fördel

Vem är du?
Som person gillar du utmaningar och har en vilja att utvecklas och bli bättre. Du är kommunikativ och kan diskutera fram lösningar med kollegor på ett professionellt sätt. Du brinner för att leverera lösningar med kvalitet som skapar nytta för kund.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Infobric med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Madelene Hjelm på 0733-303816 eller madelene.hjelm@randstad.se

Referens

201304195

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till