Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Semestervikarier Förrådsarbetare Frövi & Rockhammar jobb i Frövi på BillerudKorsnäs AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Semestervikarier Förrådsarbetare Frövi & Rockhammar på BillerudKorsnäs AB

Semestervikarier Förrådsarbetare Frövi & Rockhammar

BillerudKorsnäs AB Frövi, Örebro län Heltid
Beskrivning av befattning

Visstidsanställning

SommarjobbBefattning

Semestervikarier Förrådsarbetare Frövi & RockhammarBeskrivning av tjänsten

Tänk om du kunde sommarjobba och bidra till en hållbar framtid?

Vi söker nu efter Förrådsarbetare som vill sommarjobba i Frövi och Rockhammar

På BillerudKorsnäs ger vi dig möjlighet att i ditt dagliga arbete bidra till en mer hållbar framtid samtidigt som du får bra erfarenheter för framtiden. Ta chansen att arbeta på ett företag vars värderingar och kultur är kärnan av verksamheten och där vi tror på dynamiken i en grupp med olika bakgrund och erfarenheter.

Tidsperioden för sommarjobbet är tidigast från vecka 20 och senast till vecka 37. Arbetstiden för denna tjänst är dagtid.

Som Förrådsarbetare i Frövi och Rockhammar kommer du få möjlighet att arbeta med godsmottagning och posthantering. Det är även Förrådsarbetarna som kontrollerar påfyllning och utlämning av diverse material till produktionen, vilket innebär daglig kontakt med både entreprenörer som övriga anställa på bruket. Förrådsfunktionen är en viktig och central del för hela verksamheten.

Du kommer att arbeta med:

  • Godsmottagning och posthantering
  • Påfyllning och utlämning av diverse material
  • Hantera beställningar och bud


Kvalifikationer

  • Pågående eller avslutad gymnasieutbildning med godkända betyg
  • Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.
  • Måste ha fyllt 18 år
  • Krav på B-körkort

Vi ser det som meriterande att du innehar truckkort och vi värdesätter om du har arbetslivserfarenhet från liknande roller. Vi tycker även det är positivt om du upplever industrin som ett spännande och intressant område att utveckla kunskaper inom. Stor vikt kommer även att läggas vid dina personliga egenskaper som i kombination med tidigare erfarenheter avgör om du är rätt person för oss.Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Förrådsarbetare är du en positiv och noggrann person som är trogen dina uppgifter. Du är en lagspelare som förstår värdet i en trygg och säker arbetsmiljö och du ser möjligheter när utmaningar uppstår. Det vi värderar hos oss är ett stort engagemang och en vilja att lära sig nya saker.

För oss är det viktigt att du känner igen dig i BillerudKorsnäs värdeord; sätt kunden i fokus, våga prova nytt, driv förändring och värna om varandra.Kontakt

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Nicklas Zettergren, Arbetsledare Förråd & Maskinregister, [ Email address blocked ] alt. 070–1677229Sista dag för ansökan

2022-03-13Ansökningsinformation

Om du vill bli vår nästa medarbetare som tillsammans med oss utmanar konventionella förpackningar för en hållbar framtid är du välkommen med din ansökan senast 13 mars 2022.

Skriv gärna i din ansökan om du tidigare arbetat hos oss och vilket förråd du helst söker dig till: Frövi eller Rockhammar.

Vi kommer efter ansökningsperiodens slut påbörja urval och du kan förvänta dig någon form av återkoppling under mars eller april.

Har du frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att ta kontakt med Natasha Anderberg, HR Business Partner, [ Email address blocked ]   alt. 072–2057166

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2021-980