Jobbet Sektionschefer till byggprojektenheten har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sektionschefer till byggprojektenheten publicerad av Malmö Stad

Full-Time
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Det är vi som bygger om och bygger nytt för att möta Malmö stads behov av förskolor, skolor, kulturbyggnader, fritidsanläggningar och boenden. Byggprojektenheten på stadsfastigheter består idag av 22 medarbetare med lång erfarenhet och hög kompetens inom just byggprojektledning. Nu startar vi en förändringsresa och söker tre sektionschefer som tillsammans med oss ska utveckla verksamheten för framtiden.

Som sektionschef är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att leda och fördela arbetet och ansvara för din sektions personal, arbetsmiljö och budget. I samspel med övriga chefer driver du verksamhetsutveckling och skapar förutsättningar för kompetensutveckling, engagemang och arbetsglädje. Du ingår i serviceförvaltningens chefsorganisation vilket innebär att du är en del av Malmö stads ledningsstruktur.Kvalifikationer

Du har relevant högskoleutbildning, exempelvis inom bygg/fastighet, eller erfarenhet som kan prövas likvärdig. Det är meriterande om du har chefserfarenhet och/eller någon form av chefs-/ledarutbildning. 

Du har dokumenterad erfarenhet från bygg-/fastighetsområdet, som byggprojektledning, byggentreprenadverksamhet eller likvärdigt. Det är meriterande om du har arbetat i en stor organisation och/eller offentlig verksamhet. 

Du är en kommunikativ person som är bra på att skapa relationer såväl inom stadsfastigheter som med våra kunder. Ditt ledarskap är närvarande och lyhört och du har även förmågan att fatta tydliga beslut för din sektion, med förståelse för enhetens och stadsfastigheters uppdrag. Vi tror att du är en nyfiken person som följer omvärldsutvecklingen och identifierar utvecklingsmöjligheter för sektionen. 

Du har goda kunskaper i svenska tal och skrift.Om arbetsplatsen

Stadsfastigheter ansvarar för byggnation och förvaltning av Malmö stads fastigheter för skola, barn-, äldre- och socialomsorg, kultur och fritid samt ansvarar för den operativa samordningen av Malmö stads lokalförsörjning.  Stadsfastigheter ansvarar också för att stödja Malmö stads omställning till förnybar energianvändning genom förvärv, byggproduktion och förvaltning av anläggningar för produktion av förnybar energi. Stadsfastigheter förvaltar cirka 1,8 miljoner kvadratmeter byggnad och 4,9 miljoner kvadratmeter markyta. 

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.                                   

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 3
Tillträde: Efter överenskommelseÖvrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Rekryteringen kommer ske löpande. 

Referens

20201874

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till