Jobbet Sektionschef till Saab Kockums i Karlskrona. Bli del av något speciellt! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sektionschef till Saab Kockums i Karlskrona. Bli del av något speciellt! publicerad av Skill

Heltid
Karlskrona
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Om företaget
Saab Kockums representerar spetskompetens i världsklass inom det örlogsmarina segmentet – både över och under vattenytan. Vi konstruerar, bygger och vidmakthåller ubåtar och örlogsfartyg baserade på avancerad smygteknik. Är du personen som brinner för ledarskap och vill ha en riktig utmaning? Vill du vara med och utveckla dig själv och den organisationen du jobbar inom? Hos oss blir du en del av ett högteknologiskt företag där vi arbetar tillsammans för att bygga framtidens ubåt! Våra kunder finns inom svenska försvarsmakten men även inom utländska försvarsmakter och företag. Vi erbjuder dig goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss och att arbeta med den senaste tekniken inom det marina området. Din vilja till utveckling och dina personliga egenskaper väger tungt när vi nu utökar vår avdelning.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer får vara en del av ett av Sveriges modernaste företag. Ett företag som ligger i absolut framkant! Vi står inför nya uppgifter och har en spännande utmaning framför oss, vill du vara med och utvecklas med oss? Saab Kockums i Karlskrona växer och vi behöver en sektionschef till. Som sektionschef kommer du att rapportera direkt till områdeschefen/stf områdeschef. Dina uppgifter innebär att ha fullt ansvar för personal, arbetsmiljö, utveckling av din avdelning och ekonomiskt resultat. Du kommer att ha ca 20 svetsare/grovplåtslagare som du har personal- och arbetsledaransvar för i den dagliga tillverkningen. Utöver det kommer du ha ansvar för resurstillsättning mot projekt med både intern och inhyrd personal. Du kommer att arbeta med Lean och 5S för din avdelning. Ditt arbetsområde ligger inom området Hull, som ansvarar för tryck- och fartygsskrov inom både nytillverkning och underhållsarbeten.

Din profil
Vi söker dig som har en tydlig erfarenhet av ledarskap inom stålproduktion och ett stort intresse för att hitta lösningar på problem som uppstår under dagligt arbete. Du kommer från en roll där du har haft personalansvar tillsammans med daglig planering av produktionen. Då du även kommer att ha ett tätt samarbete med andra sektionschefer och projektledare behöver du vara minst lika lyhörd som innovativ. Du är en person som tar stort ansvar för ditt jobb och driver ditt arbete på ett strukturerat sätt. Krav: •Senior ledarskap •Tidigare personalansvar •Bakgrund från stålproduktion •Erfarenhet av planering daglig produktion •Ekonomiskt ansvar •Datavana i affärssystem •Datavana i Office paketet •Arbeta med Lean och 5S •Engelska i både tal och skrift Meriterande: •Tidigare arbeten inom marin miljö •Arbete inom försvarsmakt •Statliga kunder

Ansökningsförfarande
Vänligen observera att vi arbetar med löpande urval och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum har gått ut. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. I denna tjänsten har Saab Kockums valt att samarbete med Skill. Vid frågor angående tjänsten kontakta ansvarig rekryterare på Skill, Jeff Bödtker 0455 104 05

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av Rekrytering och Bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. På uppdrag av våra ägare är vi djupt engagerade i utbildningar och kompetensförsörjningsfrågor och fungerar som en naturlig samlingspunkt för våra kund- och ägarföretag genom våra olika nätverk.

Referens

3498

Liknande jobb

Kemist till Ragn-Sells AB Kallinge Poolia
Utvecklare till konsultbolag Karlskrona Xllnc advice recruitment AB
Orderhanterare Customer Service Ronneby Unik Resurs
Project controller Karlskrona SAAB
Bilelektriker Ronneby Unik Resurs
Mjukvaruutvecklare till Tieto Kalmar Academic Work
Produktionsledare Långasjö Södra
Erfaren CNC-Programmerare Karlskrona Wikan Personal AB
Affärsområdeschef Karlskrona Unik Resurs
Studerande grafisk designer sökes Kalmar Academic Work
Assistent till Unionen Sydost Karlshamn Unionen
Mek konstruktör/Projektledare Ronneby Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till