Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sektionschef till Mek Gruvöns bruk jobb i Gruvön på BillerudKorsnäs AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sektionschef till Mek Gruvöns bruk på BillerudKorsnäs AB

Sektionschef till Mek Gruvöns bruk

BillerudKorsnäs AB Gruvön, Värmlands län Heltid
Beskrivning av befattning

Fast anställning

TillsvidareanställningBefattning

Sektionschef till Mek Gruvöns brukBeskrivning av tjänsten

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det vårt sätt att utmana oss själva, våra kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Är du bra på att leda förbättringsarbete samt brinner för att utmana dig själv och andra? Då har vi en spännande och utmanande roll för dig!

Vi söker dig som drivs av att utveckla både människan och gruppen samt processer och arbetssätt. Du har ett högt säkerhetstänk, öga för förbättringar samt förstår vikten av en god kommunikation för att tillsammans nå resultat. Du får leda en sektion med gruppchefer, skiftstyrka, ingenjörer och tekniker som tillsammans uppnår säker och stabil produktion enligt kundens förväntningar.

Vi erbjuder:

• En plats i en organisation med goda värderingar, stort arbetsmiljöfokus och miljömedvetenhet.
• Utvecklingsmöjligheter i en spännande och utmanade arbetsmiljö.
• Ett stimulerande arbete med högt ansvarstagande och stora möjligheter till egen påverkan.
• Du kommer att ingå i avdelningens ledningsgrupp och rapportera till avdelningschefen.

Som Sektionschef för Centralt Mek ansvarar du för att leda och utveckla arbetet inom sektionen på kort och lång sikt. Sektionen ansvarar för den centra verkstaden, maskinbearbetning, reservdelsreparationer, UH:s skiftgående akutinsatsstyrka, hydraultekniker och 3:e parts besiktningar. Det arbetar totalt 40 medarbetare på sektionen.

Målet är en produktion på ett säkert, hållbart och kostnadseffektivt sätt som lever upp till brukets förväntningar genom att systematiskt eliminera förluster, med våra medarbetare som trygga problemlösare. Kvalifikationer

VI söker dig med erfarenhet av pappers- eller verkstadsindustrin är meriterande. Vi tror att du teknisk universitetsexamen eller relevant yrkeserfarenhet inom området samt flerårig erfarenhet av att leda andra.
Erfarenhet från förändringsledning samt ständiga förbättringar är meriterandePersonliga egenskaper

För att lyckas i rollen är du en handlingskraftig person med förmågan att genomföra de beslut som krävs för att nå bästa resultat. Vi söker dig som alltid sätter säkerheten först, är en genuin representant för våra värderingar och har ett stort intresse av att leda och utveckla människor. Du har ett strategiskt tankesätt samt god analytisk förmåga och jobbar aktivt med att utmana och utveckla arbetssätt och har förmågan att vara lyhörd och möta dina kollegor respektfullt, prestigelöst och kommunikativt.Kontakt

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta

Thomas M Nilsson, Underhållschef, 0555-41268Sista dag för ansökan

2021-10-24Ansökningsinformation

Välkommen med din asnsökan!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2021-769