Jobbet Sektionschef till fastighetsområde kultur och fritid har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sektionschef till fastighetsområde kultur och fritid publicerad av Malmö Stad

Full-Time
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Stadsfastigheter söker en sektionschef till fastighetsområdet kultur och fritid, i fastighetsområdet finns ca 130 fastigheter. Fastigheterna är allt från Malmö live, Rådhuset och Konsthallen till Ishallen, Hylliebadet och olika sporthallar. 

Som sektionschef leder du verksamheten. Det innebär bland annat att du har budget-, arbetsmiljö- och personalansvar. 

Stadsfastigheter söker en sektionschef som skall ha en modern syn på kundrelationer i kombination med fastighetsdrift. Hyresgästerna i fastigheterna är såväl kommunala förvaltningar som externa hyresgäster. 

Du leder en sektion med 14 medarbetare i rollerna fastighetsförvaltare, teknisk förvaltare, markförvaltare, ekonomisk förvaltare och assistent. Tillsammans med dina medarbetare driver du ständigt förbättringsarbete, och du skapar förutsättningar för lärande och utveckling för medarbetarna utifrån verksamhetens behov. 

Du ingår i fastighetsförvaltningsenhetens ledning med andra sektionschefer. Ni träffas regelbundet och planerar fastighetsförvaltningsenhetens arbete tillsammans. I ditt chefsuppdrag är det viktigt att du, i samspel med övriga chefer, skapar förutsättningar för kompetensutveckling, engagemang och arbetsglädje. 

I arbetsuppgifterna ingår också att upprätta och följa så väl enhetens som sektionens verksamhets mål. Delta i utvecklingsarbete och vara delaktigt i olika projekt inom serviceförvaltningen och även med beställande förvaltningar. 

Som sektionschef inom stadsfastigheter arbetar du i enlighet med Malmö stads värdegrund och bedriver kontinuerligt förbättringsarbete för att bibehålla Malmö stad som en attraktiv arbetsgivare. Kvalifikationer

Vi ser att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande i erfarenhet som kan prövas likvärdig. Meriterande är dokumenterad ledarskapsutbildning. 

Vi söker dig som har chefserfarenhet med dokumenterad verksamhets-, budget-, arbetsmiljö- och personalansvar.

Vi ser även att du har dokumenterad erfarenhet inom fastighetsförvaltning.

Meriterande är om du har erfarenhet inom förändringsledning och om du arbetat inom offentlig sektor alternativt i en organisation med fastighetsförvaltning av kommersiella lokaler.

Vi ser att du är en nyfiken person som följer omvärldsutvecklingen och identifierar utvecklingsmöjligheter för organisationen. Du har ett närvarande och lyhört ledarskap och har även förmågan att fatta tydliga beslut för din sektion med förståelse för enhetens och stadsfastigheters uppdrag. 

Behöver vara trygg i att leda en organisation under utveckling och att man kan inspirera sina medarbetare i den processen. Du är bra på att skapa relationer såväl inom förvaltningen som mot våra kunder. 

Du har goda kunskaper i svenska tal och skrift.Om arbetsplatsen

Stadsfastigheter ansvarar för byggnation och förvaltning av Malmö stads fastigheter för skola, barn-, äldre- och socialomsorg, kultur och fritid samt ansvarar för den operativa samordningen av Malmö stads lokalförsörjning. Stadsfastigheter ansvarar också för att stödja Malmö stads omställning till förnybar energianvändning genom förvärv, byggproduktion och förvaltning av anläggningar för produktion av förnybar energi. Stadsfastigheter förvaltar cirka 1,8 miljoner kvadratmeter byggnad och 4,9 miljoner kvadratmeter markyta.

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform: Tilllsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelseÖvrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Referens

20202256

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till