Jobbet Sektionschef till enhet ordinärt boende har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sektionschef till enhet ordinärt boende publicerad av Malmö Stad

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Malmö
3 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vid årsskiftet bilades den nya myndighetsavdelningen inom Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen i Malmö stad. I september kommer avdelningen att organiseras i tre nya enheter. Vi söker nu en sektionschef som tillsammans med tre sektionschefskollegor kommer att ansvara för enheten riktad mot brukare i ordinärt boende. Du tillträder i inledningen av vår omorganisation och kommer aktivt att få vara med i den spännande uppbyggnaden av en ny myndighetsavdelning.


Arbetsuppgifter

Som sektionschef kommer du att vara första linjens chef över biståndshandläggare som arbetar mot brukare i ordinärt boende. Du arbetar tillsammans med medarbetarna med att omsätta och förverkliga avdelningens mål. Du finns nära medarbetarna för att stötta i komplexa ärende och fångar upp idéer och förbättringsområden för att kunna arbeta med kontinuerliga kvalitetsförbättringar.

Ditt ansvar som chef innefattar ansvar för verksamhet, arbetsmiljö, personal och budget. Du kommer att ingå i enhetens ledningsgrupp. I rollen ingår ett tätt samarbete med dina chefskollegor inom enheten och avdelningen. En god samverkan med förvaltningens övriga verksamheter så som hemtjänst, hemsjukvård, rehab och korttidsenhet och primärvård är av största vikt för att lyckas i uppdraget.


Kvalifikationer

Vi söker dig med adekvat högskoleexamen och erfarenhet av arbetsledande befattning inom kommunal eller statlig förvaltning. Du har också nödvändiga kunskaper i arbetsrätt, arbetsmiljö och dess tillämpning i det vardagliga arbetet. I arbetet som sektionschef ställs höga krav på samarbetsförmåga, lyhördhet, förmåga att kunna träna, efterfråga gemensamma överenskomna arbetssätt, stödja och utmana dina medarbetare samt förmåga att leda och ta beslut. Vi utgår ifrån att du är en engagerad, strukturerad och måldriven chef, som ser möjligheten i att tillsammans med medarbetare, kollegor och chefer utveckla din verksamhet. Du är handlingskraftig och gillar utmaningar men kan också se sammanhang och prioritera rätt frågor. Genom din goda kommunikativa förmåga och ditt personliga engagemang kan du motivera och engagera våra medarbetare och skapa förutsättningar för att de utvecklas.

I komplexa individärenden kan du som sektionschef komma att företräda Malmö stad varvid god kommunikativ förmåga krävs i såväl tal som skrift.

Meriterande för tjänsten är:
Erfarenhet av att leda biståndshandläggare som arbetsgrupp.
Erfarenhet av myndighetsutövning enligt Socialtjänstlagen.
Erfarenhet av arbetssätt som stödjer en verksamhet som leds med LEAN som strategi.
Tidigare erfarenhet av att driva olika utvecklings- och kvalitetsarbete.

Erfarenhet av arbetsledning krävs.


Är du den sektionschef som vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde 1/9-18 eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-07-22

Referensnummer: 175-18-126

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare
  • Elvira Karat
  • Vision
  • 0768-53 08 28
  • Semsa Suljic
  • SACO/Akademikerförbundet SSR
  • 0734-16 42 81

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

175-18-126

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till