Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sektionschef till Biopharmaceutical Production på Kungsholmen - Octapharma - Octapharma jobb i Stockholm på 360 Rekrytering & Interim AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sektionschef till Biopharmaceutical Production på Kungsholmen - Octapharma - Octapharma på 360 Rekrytering & Interim AB

Sektionschef till Biopharmaceutical Production på Kungsholmen - Octapharma - Octapharma

360 Rekrytering & Interim AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du ha kul på jobbet och bidra till att rädda liv? En toppmodern anläggning mitt på Kungsholmen och en utvecklande chefsroll i ett svenskt, globalt läkemedelsbolag väntar på dig. För rekrytering tlll Octapharma söker vi nu en Sektionschef för cellodlingsgruppen inom Biopharmaceutical Production.

Ditt blivande jobb
Octapharma är det största privatägda och fristående läkemedelsföretaget i världen inom plasmafraktionering. Företaget kännetecknas av kompetens, teknik, utveckling, mångfald och gemenskap samt familjär stämning. 

Du blir en del av avdelningen Biopharmaceutical Production inom Production Unit och kommer att arbeta i Stockholm innerstads enda fabriksmiljö. Produktionen pågår 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Vi investerar kontinuerligt i vår produktion och tar stort ansvar för att du som medarbetare får arbeta med moderna verktyg och i fräscha miljöer. Vi arbetar med den senaste tekniken, för att nu och i framtiden skapa säkra och kvalitativa läkemedel.

Biopharmaceutical Production tillverkar rekombinant FVIII för kommersiellt bruk. Processerna omfattar odling av humanaceller i liten skala, odling i bioreaktorer, cellavskiljning, proteinrening med kromatografiska metoder, virusinaktivering samt filtrering.

Som Sektionschef inom Biopharmaceutical Production skapar du förutsättningar för att förbättra människors hälsa och liv – både idag och imorgon.

”Biopharmaceutical Production består av engagerade medarbete som besitter en stor kompetens och expertiskunskap. Vi söker en chef som är lyhörd, trygg och som vill bli en del av ett sammansvetsat team.” Karin Stackerud, Department Head.

Inom Biopharmaceutical Production arbetar 80 personer indelade i två sektioner; Odling och Rening. Du ansvarar för sektion Odling som består av tre produktionsteam och totalt 36 medarbetare, varav 7 direktrapporterande.

Du rapporterar till Head of Biopharmaceutical Production och ingår i ledningsgruppen för avdelningen. Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

  • Övergripande ansvar för sektionens operativa verksamhet, leda och fördela arbetet
  • Att sektionens arbete sker i enlighet med GMP och andra myndighetskrav
  • Personalansvar och budgetansvar för egen sektion
  • Arbetsmiljöansvar för sektionens verksamhet

Om dig
Vi vill växa långsiktigt tillsammans med dig och göra vårt bästa för att du ska trivas och utvecklas på jobbet. För den här rollen behöver du följande:

  • Högskoleutbildning inom biokemi/bioteknik/kemi eller motsvarande
  • Minst 5 års erfarenhet av läkemedelstillverkning och GMP
  • Ledarskapserfarenhet
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Erfarenhet av arbete med cellodlingsprocesser är önskvärt men inte ett krav.

För att lyckas i rollen ser vi att du är resultatinriktad och ger teamet en tydlig riktning samtidigt som du är inlyssnande och coachar medarbetare i deras personliga utveckling. Vi söker dig som är systematisk, välorganiserad och samarbetar effektivt med andra. Du har förmåga att skapa en förtroendeingivande atmosfär för dina medarbetare och kollegor.

Om Octapharma
Octapharma är ett globalt, familjeägt företag med mer än 70 års erfarenhet av forskning, tillverkning och försäljning av plasmabaserade och rekombinanta proteinläkemedel. Produkterna används huvudsakligen inom tre behandlingsområden: blödarsjuka, intensivvård och sjukdomar i immunförsvaret. Idag är Octapharma en av marknadens största aktörer på dessa livräddande läkemedel. För oss är det viktigt att behålla och stärka det förtroende vi fått världen över. Därför jobbar vi hårt för att alltid ligga i framkant och kunna erbjuda bästa möjliga läkemedel till patienter och sjukvård.

Vi erbjuder dig utveckling genom lärande på arbetet samt genom utbildningar, förmåner för att främja en aktiv och hälsosam livsstil som fritidsförening, friskvårdsbidrag och naprapat/massör på arbetsplatsen. Vi har marknadsmässig lön, bonusprogram till alla tillsvidareanställda, kollektivavtalad pension och subventionerad mat i vår fina lunchrestaurang. Dessutom har du möjligheten att promenera längs Mälaren på lunchrasten. Läs mer på octapharma.se.

Intresserad?
Denna rekrytering avser en tillsvidareanställning på heltid. I rekryteringsprocessen samarbetar Octapharma med 360 Rekrytering & Interim AB. Skicka gärna in din ansökan redan idag på [ Link removed ] , då urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Ulrika Lewander, 070-841 92 21.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: tresextio326