Jobbet Sektionschef till avdelning för särskilt boende har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sektionschef till avdelning för särskilt boende publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

På avdelningen för särskilt boende har vi som vår primära huvudfokus att bedriva vård och omsorg med hög kvalitet. Vi verkställer beslutade insatser enligt socialtjänstlagen (SoL) och utför insatser enligt hälso- och sjukvårdslagen (HSL). Varje dag arbetar vi för att skapa trygghet för våra brukare och deras anhöriga. Till ett av våra boende, Tryggheten, söker vi nu efter en sektionschef som genom delat ledarskap med en chefskollega vill ta sig an ett spännande och utvecklande chefsuppdrag. Trygghetens boende har 53 lägenheter med demensinriktning och ligger centralt beläget i Norra Sofielund, med gångavstånd till Möllevångstorget och Folkets park.Arbetsuppgifter

Som sektionschef i förvaltningen hälsa-, vård- och omsorg fyller du en viktig funktion och blir en del av en förvaltning som befinner sig i en spännande tid med utveckling och förändring. Här arbetar vi för att kunna ta vara på möjligheter och för att bemöta framtida utmaningar med förväntat större behov av hjälp och stöd hos medborgarna.

Ditt uppdrag som första linjens chef hos oss innefattar ansvar för verksamheten, arbetsmiljö, personal och budget. Du arbetar med att leda och följa upp verksamheten utifrån gällande lagstiftning, förordning och föreskrifter. Att du har ett nära och coachande ledarskap och stöttar dina medarbetare i det dagliga arbetet ser vi som en förutsättning. Likaså att fånga upp idéer och förbättringsområden för att tillsammans kunna arbeta med kontinuerliga kvalitetsförbättringar. Du har vana att vägleda och hjälpa andra att se möjligheter. Med rätt verktyg, förhållningssätt och rätt analys av situationen säkerställer du att dina medarbetare klarar sitt uppdrag och att kvalité och patientsäkerhet upprätthålls.

Våra sektionschefer ingår i ledningsgruppen och arbetet innebär nära samverkan med andra sektionschefer och professioner inom särskilt boende. Tillsammans bedriver vi kontinuerligt förbättringsarbete för att bibehålla Malmö stad som en attraktiv arbetsgivare där olikheter, arbetsglädje, kreativitet och produktivitet tillvaratas.Kvalifikationer

Vi söker dig som har för tjänsten relevant akademisk examen. Du har arbetat som chef tidigare och är trygg i ditt ledarskap. Meriterande är kunskap och erfarenhet av att arbeta inom politisk styrd organisation.
För att lyckas i rollen är du lyhörd för vad som ligger i tiden och har mod att utmana. Du är inspirerande och engagerad som person med en god förmåga att kommunicera och få med dig andra.
Har du förmåga att se händelser i ett större sammanhang? Kan tänka långsiktigt och se direkta konsekvenser av olika beslut? Är du dessutom prestigelös i ditt sätt att samarbeta både i ledningsgruppen samt i andra möten med personal, våra brukare och deras anhöriga? Då vill vi höra från dig!
Malmö stad erbjuder ett utvecklingsorienterat chefsuppdrag i en förvaltning där det finns stor kunskap och erfarenhet inom hälsa vård och omsorg. Välkommen med din ansökan!Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 5 200 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för bland annat Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård, rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelseÖvrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. 

Referens

20201980

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till