Jobbet Sektionschef kultur & fritid till stadsfastigheter har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Sektionschef kultur & fritid till stadsfastigheter publicerad av Malmö Stad

Heltid
Malmö
1 ansökan

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Stadsfastigheters 125 anställda förvaltar Malmö stads fastigheter för bland annat skola, barnomsorg, äldreomsorg och kultur. Beståndet uppgår till över 1,7 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen 1,8 miljarder kronor. Vår viktigaste uppgift är att tillgodose våra hyresgästers behov av väl fungerande lokaler.

Vi söker dig som är chef idag och som har ett stort engagemang och mycket energi, och som vill vara med på en rolig utmaning med ett spännande arbetsuppdrag!

Vi ser också att du har en modern syn på kundrelationer i kombination med fastighetsdrift till fastighetsområdet kultur & fritid på stadsfastigheter.Arbetsuppgifter

Stadsfastigheter söker en sektionschef till fastighetsområdet kultur & fritid, i fastighetsbeståndet ingår allt från Malmö live till Rådhuset.

Som sektionschef leder du verksamheten. Det innebär bland annat att du har budget-, arbetsmiljö- och personalansvar.

Du ingår i ett team med andra sektionschefer på enheten fastighetsförvaltning. Ni träffas regelbundet och planerar ert arbete tillsammans.

I arbetsuppgifterna ingår också att upprätta och följa verksamhetens mål, delta i utvecklingsarbete och vara delaktighet i olika projekt m.m.

Som sektionschef inom stadsfastigheter arbetar du i enlighet med Malmö stads värdegrund och serviceförvaltningens uppdragsbeskrivning. Du bedriver kontinuerligt förbättringsarbete för att bibehålla Malmö stad som en attraktiv arbetsgivare, som vi ser är en förutsättning för att kunna rekrytera, utveckla och behålla den kompetens som krävs för att möta verksamhetens behov nu och framöver.


Kvalifikationer

Vi ser att du har relevant högskoleutbildning eller motsvarande i erfarenhet.

Du har dokumenterad ledarerfarenhet från fastighets/byggsektorn eller inom offentlig sektor som kan prövas likvärdigt

Du har också lång erfarenhet från arbete med fastighetsförvaltning.

Du har goda kunskaper i svenska tal och skrift.

Vi ser att du är en nyfiken person som följer omvärldsutvecklingen och i samband med det identifierar utvecklingsmöjligheter för sin organisation.

Du har ett närvarande och lyhört ledarskap men som samtidigt har förmågan att fatta tydliga beslut i situationer som innebär svåra val eller kalkylerade risker.

Behöver vara trygg i att leda en organisation under utveckling och att man kan inspirera sina medarbetare i den processen.

Inneha en stark servicekänsla och smidighet.

Bör ha en gedigen kompetens inom förvaltning samt förmågan att ta självständiga beslut samtidigt som man är lyhörd för våra kunder.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-12

Referensnummer: 2018-SF-70

Kontaktpersoner
  • Helén Nilsson
  • Avdelningschef
  • 0709-606887

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

Referens

2018-SF-70

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till