Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sektionschef inom QC till Fresenius Kabi i Brunna! jobb i Brunna på Fresenius Kabi AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sektionschef inom QC till Fresenius Kabi i Brunna! på Fresenius Kabi AB

Sektionschef inom QC till Fresenius Kabi i Brunna!

Fresenius Kabi AB Brunna, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Vi söker nu en sektionschef inom QC för rekrytering till Fresenius Kabi i norra Stockholm. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av arbete på QC lab och som därmed är väl insatt i hur en reglerad verksamhet fungerar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en ledande roll och att du är strukturerad och flexibel med ett naturligt strategiskt tänk. Tjänsten är en tillsvidareanställning på Fresenius Kabi med startdatum enligt överenskommelse med rätt kandidat. 


ansvarsområde.

Som Sektionschef inom QC kommer du att ansvara för en av två QC grupper som analyserar råvaror på anläggningen i Brunna. Som helhet ansvarar QC avdelningen för de kemiska analyser som krävs för att säkerställa kvaliteten på de inkomna och de egentillverkade råvarorna. Avdelningen utgör därmed en viktig funktion för kvalitetskontrollen av de råvaror som används vid företagets tillverkning av läkemedel. 

Ditt ansvarsområde som Sektionschef kommer innefatta ledning av QC sektionen för de inkomna råvarorna. Sektionen består idag av ca. 12 medarbetare som arbetar nära varandra och man har även tätt samarbete med den andra QC gruppen. Du kommer tillsammans med gruppens teamledare planera det dagliga arbetet och vara behjälplig i prioriteringsfrågor. Du kommer vara inblandad i avvikelseärenden, OOS ärenden, CC och CAPA. Arbetet innefattar även samarbete med olika funktioner både inom och utanför företaget och det är därmed viktigt att du trivs i en kommunikativ roll. 

I dina ansvarsområden ingår löpande personal- och budgetansvar för den egna gruppen, samt ansvar för att uppfylla sektionens kort- och långsiktiga mål. Du kommer ha arbetsmiljöansvar för verksamheten, och i rollen ingår att vidareutveckla gruppen och verksamheten genom att driva och främja förbättrings- och förändringsarbete. Du kommer ingå i QC’s ledningsgrupp och rapportera direkt till QC-chefen.


kvalifikationer.

• Akademisk utbildning inom relevant område såsom Kemi, Bioteknik, Biomedicin, Molekylärbiologi, Mikrobiologi eller annat närliggande område
• Ett par års erfarenhet av arbete på QC lab inom reglerad verksamhet gärna i enlighet med GMP 
• Erfarenhet av avvikelsehantering, OOS ärende, CC och CAPA
• Mycket goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift
• Goda datakunskaper 
• Erfarenhet av att leda grupper där erfarenhet av personalansvar är starkt meriterande
• Erfarenhet av arbete med farmakopémetoder är meriterande
• Erfarenhet av arbete i system som Trackwise, SAP, LIMS och mjukvaruprogram såsom OpenLab och Chromeleon är meriterande

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i rollen ser vi att du är driven, engagerad och duktig på att prioritera och fatta beslut. Du brinner för förbättringsarbete och har ett coachande ledarskap som lyfter medarbetarna för att de ska kunna nå sin fulla potential. Du behöver vara stresstålig och flexibel med en god struktur och planeringsförmåga då du kommer planera både ditt och andras arbete på både kort och lång sikt. Vidare ser vi att du är kommunikativ med en mycket god samarbetsförmåga då arbetet även omfattar samarbete med andra funktioner både inom och utanför företaget. 


ansökan.

I rekryteringen av denna tjänst samarbetar Fresenius Kabi med Randstad Life Sciences. För ytterligare information om tjänsten, vänligen kontakta Rekryteringskonsult Peter Janson, 076-628 71 50, [ Email address blocked ]  

Ansökningar behandlas löpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Ansökningar via mail undanbedes då vi inte har möjlighet att hantera dessa via mail p.g.a. GDPR.
 

Rekommenderade jobb

Sektionschef inom QC till Fresenius Kabi i Brunna!
Fresenius Kabi AB Brunna Heltid
laboranter till norra stockholm
Randstad AB Stockholm Deltidsanställd
QA Specialist till Recipharm Pharmaceutical Development
Recipharm Pharmaceutical Development AB Solna Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201349366