Jobbet Sektionschef HSL har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sektionschef HSL publicerad av Malmö Stad

Full-Time
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

En av våra duktiga sektionschefer kommer att vara föräldraledig. Vi söker därför dig som under tiden helhjärtat är beredd att axla ansvaret för kvällspatrullen samt specialistfunktioner inom förvaltningens HSL-verksamhet. Verksamheten är till viss del nystartad, vilket ger dig möjlighet att utveckla och forma uppdraget tillsammans med dina medarbetare. Efter detta år kommer du erbjudas ett nytt intressant uppdrag som ledare inom vår HSL-verksamhet eller inom förvaltningen.

Du ansvarar för verksamhetens kvalitet, personal, arbetsmiljö och budget samt den administration som kommer med dessa ansvarsområden. Du kommer att ingå i hälso- och sjukvårdsenhetens ledningsgrupp, som även innefattar sektionen för rehabilitering. I ditt ledaruppdrag har du en viktig roll i att skapa förutsättningar för kompetensutveckling, engagemang och arbetsglädje. 

Hos oss har du stöd i ditt uppdrag från din chef, och du arbetar i nära samarbete med kollegan som ansvarar för de sjuksköterskor och undersköterskor som tjänstgör på dagen. Vi har en basintroduktion som vi anpassar individuellt utifrån din tidigare erfarenhet. Du erbjuds också ett nära samarbete med våra stödfunktioner inom ekonomi och HR samt även hjälp från vår kvalitetsutvecklare och förvaltningens stabsavdelningar. I funktionsstödsförvaltningen och Malmö stad erbjuds även kommungemensam arbetsmiljöutbildning, mentorskap och ledarskapsdagar. Vi tillämpar flextidsavtal, och erbjuder friskvårdsbidrag samt möjlighet att semesterväxla.  Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har egenskaper och förmågor såsom drivkraft och intresse för att leda medarbetare och ansvara för en verksamhet. Har du ledarerfarenhet är detta meriterande, i synnerhet om denna erfarenhet är inom hälso- och sjukvård. Du är nyfiken och öppen för utmaningar som ledare, och har god förmåga att strukturera, planera och administrera. Vid sidan av detta har du erfarenhet och intresse av förändrings- och utvecklingsarbete. Du har ett reflekterande synsätt, mod och förmåga att driva arbetet framåt och uppnå resultat.

För att du ska trivas och lyckas med ditt uppdrag tror vi att du har ett stort samhällsengagemang, god omvärldsbevakning och såväl helhetssyn som strategisk förmåga. Självklart kan du uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med fokus på medarbetarnas, verksamhetens och inte minst Malmöbornas bästa. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten!Om arbetsplatsen

Som sektionschef sitter du tillsammans med dina medarbetare och närmaste sektionschefskollega.

I Funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2021-01-01 eller enligt överenskommelseÖvrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Referens

20202175

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till