Jobbet Sektionschef Handkraft har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sektionschef Handkraft publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Avdelning myndighet och socialpsykiatri har ett samlat ansvar för kommungemensamma insatser riktade till vuxna inom socialpsykiatrin samt myndighetsutövning inom LSS och socialpsykiatri.

Vi söker nu sektionschef till Handkraft!

Handkraft erbjuder arbetsinriktad sysselsättning till personer med psykisk funktionsnedsättning. Syftet är att utifrån ett återhämtningsinriktat förhållningssätt främja delaktighet i samhället. Verksamhetsutveckling sker utifrån samskapande och deltagarinflytande är centralt. I personalgruppen samsas bred kompetens om rehabilitering och hantverkskunnande. Då nuvarande chef ska gå i pension söker vi nu dennes efterträdare. 

Se nedan länk för mer information om vad Handkraft erbjuder!

http://video.malmo.se/?bctid=6082903307001

Du ansvarar för verksamhetens kvalitet, personal, arbetsmiljö och budget samt den administration som kommer med dessa ansvarsområden. Den ledningsgrupp du ingår i strävar efter att fungera som ett handlingskraftigt team som tillsammans arbetar för Malmöbornas bästa. I ditt chefsuppdrag är det också viktigt att du, i samspel med övriga chefer, skapar förutsättningar för kompetensutveckling, engagemang och arbetsglädje. 

Du har stöd i ditt uppdrag från din chef, kollegor, chefsstöd och utvecklingssekreterare samt från förvaltningens stabsavdelningar. I funktionsstödsförvaltningen och Malmö stad erbjuds även kommungemensam arbetsmiljöutbildning, mentorskap och ledarskapsdagar. Vi tillämpar flextidsavtal och erbjuder friskvårdsbidrag samt möjlighet att semesterväxla.  Kvalifikationer

Vi söker dig som är socionom eller har annan högskoleexamen med beteendevetenskaplig inriktning. Ledarskapsutbildning är meriterande.

  • Du har chefs/ ledarerfarenhet från det socialpsykiatriska fältet och gedigen kunskap från verksamhetsområdet
  • Du är trygg i ditt ledarskap, metodisk och stödjande
  • Du har ett gott kommunikativt ledarskap
  • Du har mycket god samarbetsförmåga och gillar att arbeta för ett gott arbetsklimat och med ett starkt brukarfokus.
  • Du är van vid att arbeta självständigt och att ha flera olika kontaktytor och samarbetspartners i ditt arbete.
  • Du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i administrativa system.

    Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med fokus på medarbetarnas, verksamhetens och inte minst Malmöbornas bästa. Låter detta som något för dig? Välkommen att söka tjänsten!Om arbetsplatsen

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning 
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: Efter överenskommelse

Publiceringstid: 200831-200920Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Referens

20201696

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till