Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sektionschef fastighetsförvaltning till Luleå kommun jobb i Luleå på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sektionschef fastighetsförvaltning till Luleå kommun på StudentConsulting

Sektionschef fastighetsförvaltning till Luleå kommun

StudentConsulting Luleå, Norrbottens län Heltid
Vill du spela roll i en spännande förvaltning och i en tjänst som sektionschef? Är du en trygg och handlingskraftig ledare som trivs med att skapa en helhet och ge förutsättningar genom ett nära ledarskap? Då kan det här vara jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Luleå har både storstadens utbud och småstadens närhet. En hållbar kuststad med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med ungefär 7 000 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 500 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?

Avdelning fastighetsförvaltning och verksamhetsnära service inom Stadsbyggnadsförvaltningen ansvarar för bland annat drift och underhåll av fastigheter. Avdelningen har en högst påtaglig inverkan på hur våra medborgare och besökare upplever sin vardag på arbetet, i skolan och i föreningslokalen. Sektionen ansvarar för driften av ca 660 000 kvm lokal och bostadsyta.

Vi söker nu dig som vill ha ett intressant och utvecklande chefsuppdrag som sektionschef för fastighetsförvaltningen. Som sektionschef har du ansvaret för verksamheten och dess uppdrag. Ansvarsområdet omfattar att leda och utveckla arbetet inom sektion fastighetsförvaltning med fokus på strategi och verksamhetsfrågor inom drift av kommunens fastigheter. Som ledare ska du omhänderta och utveckla de förutsättningar som behövs för att sektionen ska kunna verka effektivt inom sitt uppdrag. Med ett stort fokus på både resultat, relation och helhet leder du medarbetarna inom sektionen mot de uppsatta mål som finns. Uppföljning och utvärdering är en naturlig del i vardagen.

Ditt ledarskap är en vital del i att både implementera, driva utvecklingsarbete och att kunna skapa förutsättningar för enheterna att leverera värde till organisationens kunder. Du är direkt underställd avdelningschefen och i rollen som sektionschef kommer du att vara ansvarig för tre enhetschefer och två specialister. Tillsammans utvecklar ni verksamheterna tillsammans och var för sig.

Vi erbjuder trevliga arbetskamrater, nybyggda arbetslokaler, kompetensutveckling och goda anställningsvillkor.

Detta söker vi:

Vi söker dig med en akademisk examen, med inriktning som arbetsgivaren bedömer som relevant eller annan kunskap och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av strategiskt ledarskapsansvar för verksamhet, personal och ekonomi och har dokumenterad erfarenhet av att driva utvecklings- och förändringsarbete med goda resultat.

Du som söker har mycket god datorvana och kunskaper inom Office 365 programpaket samt B- körkort.

Meriterande är erfarenhet av att leda genom andra chefer, branscherfarenhet som bedöms relevant och kunskaper inom arbetssättet LEAN.

Du är en trygg och tydlig ledare vars ledarskap främjar tillit, ansvarstagande, mod och innovation. Du har en förmåga att skapa engagemang och delaktighet hos dina medarbetare. Som person ska du vara utvecklingsinriktad med en förmåga att anpassa verksamheterna efter givna ekonomiska ramar samt omvärldsförändringar. Du har en god kommunikativ förmåga och goda kunskaper att uttrycka dig i tal och skrift i svenska och engelska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kontakter
Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Therese Vikenbacke via e-post: [ Email address blocked ] eller tel. 010-122 46 63

Fackliga representanter:
Rolf Blomberg, Sveriges Ingenjörer 0920 – 45 3204
Mikael Karlberg, Ledarna 0920 – 45 6179

Välkommen in med din ansökan! Sista ansökningsdag är 2021-12-12

Sökord: fastighet, ledare, sektionschef, Chef, Luleå kommun

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60445