Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Sektionschef exploatering med intresse för samverkan inom samhällsbyggnad jobb i Luleå på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Sektionschef exploatering med intresse för samverkan inom samhällsbyggnad på StudentConsulting

Sektionschef exploatering med intresse för samverkan inom samhällsbyggnad

StudentConsulting Luleå, Norrbottens län Heltid
Vill du arbeta som sektionschef inom exploatering och samtidigt få möjligheten att vara med i utvecklingen av Luleå? Har du ett intresse för att skapa goda relationer och samverkan? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad inför stor utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider. Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare med närmare 6900 medarbetare. Alla våra 300 yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad och vi skapar värde och livskvalitet för kommunens 78 000 invånare. Med andra ord så spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vill du också spela roll?

Avdelning Stadsplanering och infrastrukturdrift inom Stadsbyggnadsförvaltningen består av kompetenser inom arkitektur, landskapsarkitektur, exploatering, stads- och trafikplanering samt drift och underhåll. Avdelningen ansvarar för utveckling och utformning av allmän plats samt för planarbete och utredningar i samband med nyexploatering och förädling av redan befintliga områden. Avdelningen tar ansvar för att skapa vackra, tillgängliga och trivsamma platser och stråk för medborgare och besökare

Vi söker nu en chef till sektion Exploatering. Du kommer att ansvara för och leda en arbetsgrupp på 12 medarbetare med blandade kunskaper och kompetenser som gör det möjligt för er att tillsammans säkerställa att mark-och exploateringsfrågor och större stadsutvecklingsprojekt går i rätt riktning.

I rollen som sektionschef inom exploatering kommer du både ha budget, resultat- och personalansvar samt ingå i avdelningens ledningsgrupp. Du kommer att arbeta för att samordna och utveckla verksamheten med fokus på förvaltningens och avdelningens mål. En stor del i arbetet är daglig kontakt med ett flertal olika aktörer och därför har du en förmåga att skapa goda relationer och arbetar efter ett utåtriktat arbetssätt för att eftersträva att uppnå Vision 2050.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har universitets/högskoleexamen inom samhällsbyggnad, arkitektur, lantmäteri eller annan utbildning som bedöms som likvärdig. Du har erfarenhet av att arbeta med mark-och exploateringsfrågor, har ett intresse för samhällsfrågor samt har en god omvärldsorientering.

Du har tidigare erfarenhet som chef och är en ledare med ett tydligt ledarskap som kännetecknas av lyhördhet, framåtanda och förmågan att motivera andra samt skapa ett gott arbetsklimat. Som chef vid Stadsbyggnadsförvaltningen skapar du på ett engagerat och entusiasmerande sätt goda förutsättningar för dina medarbetare och har en förmåga att hitta lösningar samt överenskommelser med bland annat exploatörer, markägare, fastighetsbolag och byggföretag för att tillsammans utveckla Luleå i ett högt tempo. Du har erfarenhet av budgetarbete och resultatansvar samt vana av att sätta upp verksamhetsmål och genomföra dessa. Du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift samt goda kunskaper i engelska, då internationella kontakter förekommer.

Det är meriterande för tjänsten om du tidigare har arbetat i en ledande position rörande stadsutvecklingsfrågor och arbete i en politiskt styrd organisation samt vana av projektarbete.

Denna rekryteringsprocess hanteras av StudentConsulting och Luleå kommuns önskan är därför att alla eventuella frågor går direkt till ansvarig rekryterare på StudentConsulting, Therese Isaksson. Du når Therese via mejl [ Email address blocked ] . Varmt välkommen med din ansökan!

Facklig företrädare

Mikael Öhman
Sveriges ingenjörer
0920-45 39 63

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 

Rekommenderade jobb

Sektionschef exploatering med intresse för samverkan inom samhällsbyggnad
StudentConsulting Luleå Heltid
Projektledare inom mark och anläggning
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Projektledare inom bygg
StudentConsulting Luleå Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58419