Jobbet Security Business Partner har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Security Business Partner publicerad av Atea

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Brinner du för att göra affärer? Vill du vara med och bidra till ett tryggare samhälle? Har du erfarenhet av informations- och cybersäkerhet? Då har vi utmaningen för dig!

Just nu söker vi på Atea Stockholm dig som vill jobba som Security Business Partner. Vi erbjuder dig en arbetsplats som präglas av medarbetare som brinner för att bygga Sverige med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Vi kallar oss stolt för landslaget i Informationsteknologi.

'På Atea får jag jobba kreativt i team med fantastiskt härliga kollegor, som dessutom är it-branschens kanske vassaste experter. Atea fokuserar mycket på kompetensutveckling och jag lär mig verkligen något nytt varje dag.' – Sofia Nagander, IT Arkitekt på Atea
Din roll i laget


I rollen som Security Business Partner stödjer du våra kunder att säkerställa att information och tillgångar skyddas. Du sätter dig snabbt in i kundernas verksamhet och utmaningar för att kunna vara rådgivande och stödjande genom att föreslå lämpliga tjänster, lösningar och koncept inom informations- och cybersäkerhetsområdet. Att sätta kundens behov i centrum är en självklarhet för dig och du vet vad som krävs för att etablera långsiktiga affärsrelationer. Du får möjlighet att arbeta med många spännande kunder i olika branscher samt bidra till ett tryggare och säkrare samhälle.
Exempel på uppgifter i rollen kan vara:


 • Guida våra kunder inom säkerhetsområdet och bli deras säkerhetspartner
 • Marknadsföra och sälja Ateas tjänster, lösningar och koncept inom säkerhetsområdet
 • Bygga relationer och bearbeta nya kunder samt utveckla befintliga kunder
 • Arbeta mot uppsatta försäljningsmål och nyckeltal
 • Säkerställa lönsamhet i dina affärer
 • Samarbeta med kollegor i kundteam, tillverkare och andra partners för att vinna affärer

Du kommer att vara en del av försäljningsteamet inom Information Management som omfattar strategi, arkitektur, information & data analytics (AI, BI, RPA och IoT), verksamhetsutveckling, förändringsledning, IT-styrning, projektledning samt informations- och cybersäkerhet.
Vårt erbjudande till dig


Hos oss är det alltid nära till beslut. Vi har en målmedveten satsning på coachande ledarskap och våra medarbetares personliga utveckling och hälsa. Vår kultur präglas av våra värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort oss till Sveriges största leverantör av IT och tillhörande tjänster.


Vi har alltid stora saker på gång. Vi gillar att utmana oss själva och går ofta vår egen väg. Vi gör det tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål.Som person känner du troligtvis igen dig på följande:


Du är resultatinriktad, strukturerad och drivande samt har stor social förmåga med fokus på att skapa goda relationer. Samtidigt har du en positiv inställning och är bekväm med ett utåtriktat arbete med stort kundfokus samt har lätt för att anpassa dig till nya förhållanden. Du ser möjligheter och tar gärna initiativ samt tycker om att hantera många parallella uppgifter. Vi förutsätter att du vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll och att du brinner för att göra affärer inom området informations- och cybersäkerhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
För att lyckas i rollen ska du:


 • Ha någon form av akademisk utbildning eller motsvarande
 • Ha vilja och förmåga att förstå kunders verksamheter och utmaningar, och låta dessa vara drivande i säljarbetet
 • Har arbetat med informations- eller cybersäkerhetsrelaterade uppgifter
 • Ha några års erfarenhet av konsult- och tjänstebaserad försäljning inom informations- och cybersäkerhetsområdet
 • Trivas med att söka och hitta nya kunder och affärsmöjligheter
 • Kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på svenska och engelskaMeriterande är om du:


 • Har erfarenhet av produktförsäljning inom informations- och cybersäkerhetsområdet
 • Har arbetat som konsult och/eller inom IS-IT-området
 • Har erfarenhet av förhandlingar
 • Har ett stort nätverk både inom privat och offentlig sektorVill du bli en del av landslaget?

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Piuva, försäljningschef säkerhet, via alternativt telefonnummer 073-8622 577. Vänligen notera att vi kommer börja hantera ansökningar först i augusti.


Atea vill vara The Place To Be och därför värdesätter vi de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Varmt välkommen med din ansökan!Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Vi finns över hela Sverige och har över 2000 kompetenta medarbetare inom alla områden. Specialister som vet vad som krävs för att skapa konkurrenskraft inom exportindustrin, specialister som vet hur it kan bidra med bättre lärande i skolan, specialister som vet hur lokala företag kan växa med it, specialister som vill vara med och skapa vård och omsorg i världsklass.Referens

190673

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till