SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Nyexaminerad Data Scientist till världsledande företag! jobb i Göteborg på Friday

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Nyexaminerad Data Scientist till världsledande företag! på Friday

Nyexaminerad Data Scientist till världsledande företag!

Friday Göteborg, Västra Götalands län Project Basis
Ansök på företagets hemsida

Har du en passion för att leverera affärsnytta med nya tekniker och vill utveckla dig själv, samtidigt som du utvecklar våran kunds verksamhet? Just nu söker ett välkänt bolag i Göteborg en Nyexaminerad Data Scientist med ett finansiellt intresse - varmt välkommen in med din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval!

Om tjänsten:

Vi på Friday söker nu för kunds räkning en Nyexaminerad Data Scientist med ett finansiellt intresse till ett bolag som är världsledande inom flera branscher. Teamet som denna roll ska ingå i bygger verktyg med syfte att använda dessa i beslutsunderlag - där målet är att optimera olika kapaciteter vad gäller intäkter och kostnader med visionen att göra dessa processer enklare och mer lönsamma genom att erbjuda nya kognitiva verktyg. Här arbetar du nära tillsammans med ett  mindre team av datavetare för att behandla och analysera data i syfte att stödja affärsbeslut. 

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Behandla och analysera data.
 • Optimera olika kapaciteter vad gäller intäkter och kostnader.
 • Utöva kontakt med-, och direkt arbete för kunder.
Vi söker dig som:
 • Har en eftergymnasial utbildning, gärna som civilingenjör inom IT, eller motsvarande. 
 • Goda kunskaper i Python.
 • Intresse för ekonomi.
 • Behärskar engelska och svenska flytande, då båda språken kommuniceras internt och externt.

Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. Du föredrar att arbeta i team och ser det som ett tillfälle att lära från dina kollegor, likväl som att själv få stötta och delge egen erfarenhet och kunskap vid behov. Vi ser vi gärna att du är en positiv medarbetare som håller ett lösningsfokus genomgående i processer och projekt.  

Om anställningen:

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du till en början kommer vara anställd av Friday. Ambitionen från kundföretaget och vår sida är att du därefter blir direktanställd hos dem.  

Övrig info: 
 • Omfattning: Heltid.
 • Start: Juni 2023.
 • Placering: Göteborg/ Möjlighet till att arbeta remote.
 • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström. 
 • Lön: Månadslön.

Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. 

Om Friday: 

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. 

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan – varje dag! 

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday – everyday”, hur låter det?

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: friday1217