Jobbet Search Associate till Needo Recruitment West har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Search Associate till Needo Recruitment West publicerad av Needo Recruitment

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Search Associate till oss på Needo Recruitment West

Vill du bli en del av vårt vinnande team som vuxit under Corona?

Vi på Needo söker en driven person som vill lära sig konsult- och rekryteringsbranschen från grunden. Vi letar efter dig som har ett stort affärsintresse, är social och älskar att lära dig nya saker. Detta är en bred roll där du kommer att vara involverad redan vid kundmötet genom hela processen till signering av anställningskontrakt.

Om Needo

Needo Recruitment levererar kompetensförsörjning inom tjänstemannasektorn. Vi är det engagerade, flexibla och lyhörda företaget personifierat. Vi som arbetar på Needo har mångårig erfarenhet från branschen och vet att det handlar om mer än bara system och processer, det är människorna som levererar värde. Det handlar om att alltid göra det lilla extra!

Vi startade i februari 2017 och har sedan starten fokuserat på att skapa en leveransorganisation av toppklass. En bra leverans leder till fler uppdrag och ger oss möjlighet att växa med våra kunder. För att säkerställa en bra leverans arbetar vi i team. Varje team arbetar dedikerat med ett antal kunder. På så vis skapar vi en stor kundkännedom och kan arbeta långsiktigt i varje samarbete.

Om rollen

Den här rollen är förmodligen ditt första eller andra steg i rekryteringsbranschen och du kommer få möjlighet att lära dig allt inom uppsökande rekrytering från erfarna och duktiga kollegor. Du kommer vara en viktig del av rekryteringsavdelningen där du kommer stötta med search, telefonintervjuer samt mötesbokningar för djupintervjuer. Detta för att du ska få en förståelse för hela vår rekryteringsprocess, från kundmöten till tillsättning av kandidater. Du kommer arbeta tight tillsammans med en Recuritment Consultant. Du kommer att arbeta tillsammans med ditt team i alla processer och uppdrag, då ni gemensamt kommer att jobba mot de mål som sätts upp.

Exempel på arbetsuppgifter

 • Kravmöten
 • Kravspecificering
 • Annonsskrivning
 • Search av potentiella kandidater till våra rekryteringsprocesser
 • Telefonintervjuer
 • Intervjubokning
 • Konsulthantering

Vi ser gärna att du

 • Har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som så som telefonavstämningar, mötesbokningar med mera.
 • Har ett affärsintresse.
 • Är driven, nyfiken och älskar att lära dig nya saker.

Det är meriterande med

 • Relevant akademisk utbildning.

Vi letar efter dig som drivs av affärer och det personliga mötet samtidigt som du är en teamplayer som vill bidra i en snabbt växande organisation. Du inger ett naturligt förtroende genom din allmänbildning och humor. Att bidra med positiv energi varje dag till dina kollegor, kandidater och kunder kommer naturligt för dig. Du kommer arbeta i en prestationsinriktad kultur som präglas av positivitet, engagemang och tävling. Vi ger aldrig upp och stöttar varandra till 100%. Needo arbetar alltid mot tydliga mål och detta är något som du också drivs av!

Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Övrig information

Start: Efter överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Fast + Provision

På Needo älskar vi att vinna, att vinna är att uppnå sitt mål. Vi vill alltid överträffa våra kunders, konsulters och kandidaters förväntningar och på så vis bidra till att fler uppnår sina mål!

Referens

needo65877

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till