SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Search Associate till Needo jobb i Stockholm på Needo

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Search Associate till Needo på Needo

Search Associate till Needo

Needo Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Vill du bli en del av vårt vinnande team och har nyligen avslutat dina studier på universitet eller högskola? På Needo erbjuder vi dig rätt verktyg att lära dig rekrytering/headhunting från grunden samt goda karriärmöjligheter tack vare vår karriärstrappa!

Om Needo
Vi är ett nischat bolag inom headhunting och Talent Acquisition som tillgodoser samtliga behov inom rekrytering, interim och konsultuthyrning. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För att vara en heltäckande leverantör inom People Management har vi etablerat tre affärsområden; Needo Talent, Needo Executive och Needo On-site.

Vi arbetar med några av Europas starkaste varumärken, allt ifrån stora internationella koncerner till nyetablerade e-handelsbolag och Scale-Ups! Vi är verksamma inom HR & Operations, Finance & Procurement, Commercial & Sales, IT & Tech och Engineering. Vi är ett av Sveriges snabbast växande bolag och vårt mål är att alltid överträffa kunders, konsulters och kandidaters förväntningar.

Vi har nyligen tilldelats Dagens Industris prestigefyllda pris som Di Gasell-företag, vilket vi är mycket stolta över!

Om rollen
Du kommer att arbeta tätt ihop med våra Recruitment Consultants där dina främsta ansvarsområden kommer att vara search, telefonavstämningar, mötesbokningar för djupintervjuer samt referenstagningar. I rollen får du möjlighet att vara delaktig genom hela processen för att på så sätt få en god kunskap kring hela vår rekryteringsprocess dvs. från kundmöten till tillsättning av kandidater. Vi söker dig som vill utveckla en gedigen kunskapsbank för att på sikt växa in i rollen som Recruitment Consultant, vilket möjliggörs genom vår karriärstrappa!

Vidare innefattar tjänsten:

 • Kravmöten
 • Annonsskrivning
 • Search av potentiella kandidater
 • Telefonavstämningar
 • Intervjubokning
 • Referenstagning

För att lyckas i rollen ser vi att du:

 • Har ett brinnande affärsintresse
 • Är prestations- och målinriktad
 • Har en god känsla när det kommer till service (drivs av att vilja göra det lilla extra)
 • Är nyfiken och har ett driv att vilja utvecklas
 • Har erfarenhet från rekrytering, service, telefonförsäljning, mötesbokning eller liknande
 • Har en akademisk utbildning (PA, Beteendevetenskap, sociologi, pedagogik, ekonomi eller liknande) vilket är ett krav

Vad erbjuder vi?
Vi som arbetar på Needo är affärsdrivna, ambitiösa, inkluderande och genuina teamplayers som alltid stöttar och peppar varandra! Vi arbetar mot högt uppsatta mål och för oss är det viktigt att ha väldigt roligt på vägen! Du kommer bli en del av ett riktigt härligt gäng som kommer vara mån om att du ska trivas hos oss och stötta dig för att du ska nå dina mål!

På Needo kommer det även finnas goda karriärmöjligheter för rätt person. Vi ser därför gärna att du ser dig själv långsiktigt inom branschen.

Att ha kul tillsammans är något vi värdesätter högt och har bland annat en kommitté som anordnar AW:s och diverse event löpande. Förutom detta åker vi på två konferenser varje år och erbjuder goda förmåner för våra anställda.

Låter detta intressant?
Urval sker löpande och därför önskar vi din ansökan så snart som möjligt.

Övrig information

Start: Så snart som möjligt
Plats: Östermalm, Stockholm
Lön: Fast + Provision

På Needo älskar vi att vinna, att vinna är att uppnå sitt mål. Vi vill alltid överträffa våra kunders, konsulters och kandidaters förväntningar och på detta sätt bidra till att fler uppnår sina mål!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: needo66175