Jobbet SE UPP OCH SE HIT! CLIENT RELATIONS MANAGER TILL SYNOLOGEN har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

SE UPP OCH SE HIT! CLIENT RELATIONS MANAGER TILL SYNOLOGEN publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Med över 100 anslutna medlemmar runt om i landet är Synologen Sveriges största medlemsorganisation för optiker. Här jobbar man varje dag, timme och ögonblick med att just underlätta för sina medlemmar att förbättra svenskarnas ögonhälsa genom att generera samarbeten och avtalslösningar med organisationer och företag. Nu söker de en Client Relations Manager som är nyckelspelaren i detta arbete på rikstäckande nivå. Vill du ha en relationsskapande roll med stor frihet under ansvar, egen tjänstebil och tillämpa rådgivande sälj som skapar stora affärer i hela landet? På med säkerhetsbältet och putsa brillorna för nu åker vi!


Om tjänsten
Academic Work söker en Client Relations Manager till Synologen.

Synologen bildades 1990 och är en rikstäckande medlemsorganisation bestående av kunniga och engagerade optiker, från norr till söder, öst till väst. Totalt har Synologen över 100 butiker runt om i Sverige och kan erbjuda kombinationen av ett nätverk med starka band för medlemmarna och den intima, lokala förankringen gentemot kunderna. Synologen är också den enda optikeraktör i landet som är ISO-certifierad. (ISO 9001:2015 och 14001:2015).

Nu söker Synologen en ny Client Relations Manager; en roll med bredd och variation med fokus på att ytterligare stärka organisationens position på marknaden genom att skapa nya samarbeten och stärka befintliga. Huvudkontoret ligger i Kista med bra kommunikationer runt hörnet och här jobbar sex personer i en familjär atmosfär i en mycket trevlig och positiv bransch. Rollen innebär en del resande runt om i landet, du planerar mycket av din tid och arbete själv och du får egen tjänstebil.

Du erbjuds

• En nyckelroll med stor frihet under ansvar
• Fast lön och goda förmåner
• En gedigen introduktion och en flexibel arbetsgivare

Arbetsuppgifter
Som Client Relations Manager på Synologen är du organisationens nyckelspelare för att stärka organisationens, och i förlängningen också de lokala optikernas, ställning på marknaden. Din roll är varierande och innebär i första hand relationsskapande och insikter om händelser på marknaden men också stöd till optikerna, administrativa delar, säljmöten, avtalsfrågor och presentationer.

Konkret kommer du att:

• Bevaka rikstäckande och regionala upphandlingar inklusive hålla möten, presentera lösningen, sköta offerter och avtal
• Skapa starka relationer med befintliga kunder genom uppföljning och kontinuerlig dialog
• Bearbeta nya företag, organisationer eller delar av offentlig sektor för att knyta dem till Synologens erbjudande (Prospektering och inbokning av möte sker av ett externt bolag)
• Agera stöd och bollplank till lokala optiker inför mindre upphandlingar, inköp eller annat
• Rekrytera nya medlemmar till Synologen och även bibehålla befintliga optiker med hjälp av synliggörande och relationsskapande
• Vara till stöd för butikerna vad gäller konceptutformning, ISO-certifiering etc
• Representera Synologen på relevanta event och mässor

Den här tjänsten passar dig som tilltalas av orden frihet under ansvar - på riktigt. Du är på resande fot flera dagar i veckan och gillar den utåtriktade rollen i kombination med struktur och affärsmässighet.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har 2-5 års erfarenhet av en roll där du skapat starka kundrelationer och arbetat med rådgivande försäljning - exempelvis säljare, avancerad kundservice, butikschef eller liknande
• Har en avslutad gymnasieutbildning
• Har B-körkort
• Talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat

Det är meriterande om du

• Har erfarenhet från optikbranschen sedan tidigare
• Har tidigare erfarenhet från upphandlingar och avtalsfrågor

Som person är du:

• Relationsskapande, serviceinriktad, strukturerad och självgående

Övrig information

• Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
• Omfattning: Heltid
• Placering: Kista, Stockholm
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Synologens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Synologen är en rikstäckande medlemsorganisation som består av engagerade och kunniga optiker.

Deras lokala optiker erbjuder helhetslösningar inom syn- och ögonhälsa. Genom detta samarbete får du som kund den stora kedjans fördelar kombinerat med den lokala optikerns personliga bemötande och höga servicegrad. Synologens medlemmar är de enda av Sveriges optiker som är kvalitetscertifierade enligt de internationella ISO-normerna 9001:2015 och 14001:2015. Synologen är Sveriges fria optiker och står för kvalitet, kunskap och gott omhändertagande av din synhälsa.

Referens

15037542-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till