Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Scrum Master till SEB Technology jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Scrum Master till SEB Technology på Academic Work

Scrum Master till SEB Technology

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Har du gått i tankarna att det kanske är dags för en ny utmaning? Då kan tjänsten på SEB Technology vara någonting för dig! Till rollen som Scrum Master söker vi nu dig som har några års erfarenhet inom IT, ledarskap och agila metoder. Vill du arbeta i en föränderlig miljö i teknikens framkant ska du inte tveka att skicka in din ansökan.


Om tjänsten
Nu söker vi en Scrum Master till SEB i Örebro (det är även möjligt med placeringsort Stockholm för rätt person). Här arbetar idag cirka 95 medarbetare och du kommer tillhöra ett rutinerat DevOps-team på cirka 8 personer som arbetar med utveckling av infrastrukturen för SEBs nya betalningsplattform. Ledorden är engagemang, enkelhet och samarbete och tillsammans arbetar ni för att skapa värde för SEBs kunder. Teamet sitter fördelat i både Örebro och Stockholm och tjänsten kommer därmed kräva en del resor.

Under introduktionen kommer du att följa en tydlig plan för att på bästa sätt sätta dig in i rollen. Du kommer få ta del av presentationer och dragningar och även få löpande kompetensutveckling och uppföljning.

Arbetsuppgifter
Som Scrum Master kommer du ansvara för att driva och utveckla det agila arbetssättet i ditt team. I rollen kommer du arbeta nära produktägare, team managers samt andra Scrum Masters för att säkerställa samarbete mellan teamen.

Exempel på arbetsuppgifter:
* Ansvara för förändrings- och förbättringsarbete i teamet samt coacha och stötta inom agila metoder
* Ha en överblick av teamets aktiviteter och backlog för att säkerställa att alla har att göra, samt röja hinder och se till att teamet får den stöttning de behöver

Teknologier som teamet jobbar inom:
* Container platform Docker Kubernetes
* Scripting and/or Development eg. in Powershell, Bash, Python
* Azure DevOps Server, Jenkins, SonarQube
* Monitoring and Alerts via Splunk, Prometheus, Grafana
* Windows Server, M SQL, Linux
Vi söker dig som

* Har en högskole- eller universitetsutbildning inom exempelvis data- eller systemvetenskap.
* Har ett stort tekniskt intresse och brinner för att lära dig nya tekniker, främst inom infrastruktur. Vi ser även att du har flerårig arbetslivserfarenhet inom systemutveckling och att du har ansvarat för att driva arbete inom agila metoder i rollen som Scrum Master.
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat med icke funktionella krav inom säkerhet, tillgänglighet, prestanda, automatisering och monitorering. Vi ser gärna även att du har erfarenhet av SAFE ramverket.

Som person är du:

* Strukturerad
* Självgående
* Initiativtagande
* Har god samarbetsförmåga

För att trivas hos SEB är passionen för IT och ditt engagemang dock det viktigaste!

Övrig information

* Start: Enligt överenskommelse
* Omfattning: Heltid, tillsvidare
* Placering: Örebro eller Stockholm
* Detta är en direktrekrytering. Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och SEBs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
Information om företaget
SEB är en ledande nordisk finansiell koncern, som ända sedan starten för 160 år sedan vägletts av en stark övertygelse om att människor med entreprenöriellt tänkande liksom innovativa företag behövs för att skapa en bättre värld. De finns här för att göra det möjligt för dem att uppnå sina ambitioner och lyckas i såväl goda som svåra tider. SEB tar aktiv del i utvecklingen av de samhällen där banken är verksam, genom att bygga goda kundrelationer. I Sverige erbjuder de finansiell rådgivning och ett brett utbud av finansiella tjänster.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15056661-SE