SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Skandia i Stockholm söker Scrum Master på Ada Digital

Skandia i Stockholm söker Scrum Master

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Led arbetet för Skandias nya Open Banking-lösningar som Scrum Master på Skandia i Stockholm

Team Open Banking har en rolig resa framför sig med intressanta initiativ i ett växande område. Här får du vara med och leda och utveckla nya spännande tjänster hos Skandia som möjliggör att andra aktörer ska kunna använda våra banktjänster genom integrationer via APIer, för att säkerställa att vi möter våra kunders behov utanför våra egna gränssnitt.

I ett väletablerat agilt arbetssätt ges du här möjligheten att gå in som Scrum Master och får en betydande del i att driva arbetet och utveckling framåt!

Vi erbjuder dig

  • Att bli en del av en kundägt företag, vilket innebär att ägarintresset sammanfaller med kundintresset. Det möjliggör långsiktighet i vårt tänkande, oavsett om det är goda tider el-ler tider av turbulens
  • Arbete i en modern teknisk miljö där du uppmuntras att ifrågasätta nuläget och prova på nya tekniker
  • Fina förmåner som förmånliga bolån, friskvårdsbidrag, subventionerade luncher, försäkringar, gym på kontoret och utökad föräldraersättning

Det här gör du hos oss

  • Undanröja hinder så teamet kan fokusera på utveckling
  • Bidra i arbetet att utforma metoder, arbetssätt och leveranser framåt
  • Facilitera agila sammankomster såsom dagliga stand-ups, retro, sprintplanering samt an-svara för agila verktyg
  • Aktiv uppföljning i arbetet framåt och komma med nya idéer för att förbättra

Ditt team och arbetsplats

Här får du arbeta i nära samarbete med andra utvecklare, mjukvaruarkitekt, produktspecialist och produktägare samt testare. Teamet bestämmer tillsammans hur de vill arbeta och har idag en fast dag på kontoret där de träffas.

Vi jobbar enligt ramverket SAFe (Scaled Agile Framework) där en planeringsperiod består av fem utvecklingssprintar och en innovationssprint där respektive sprint är två veckor lång. I sprintarbetet ingår aktiviteter som sprintplanering, daglig standup, review och retro.

Skandias kontor ligger centralt beläget på Kungsholmen

Mer om dig

För att trivas i rollen tror vi att du tycker det är kul att testa nya saker och tar initiativ för att komma framåt i arbetet. Du har erfarenhet av agilt arbetssätt och har varit Scrum Master i några år samt har god förståelse för IT-verksamheten. Vi ser även att du har erfarenhet av systemutveckling eller testning i en agil miljö.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: A229912A056849549ED938C1AF1F097F