Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Scrum Master till Postnord Strålfors AB jobb i Alingsås på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Scrum Master till Postnord Strålfors AB på Randstad AB

Scrum Master till Postnord Strålfors AB

Randstad AB Alingsås, Västra Götalands län Heltid


arbetsbeskrivning.

Attraheras du av att få arbeta i en dynamisk och snabbt föränderlig miljö i ett av Nordens ledande företag inom digital kommunikation? Har du ett brinnande intresse för vad den digitala transformationen skapar? Då ska du söka till PostNord Strålfors, Nordic IT.

Till rollen som Scrum Master söker vi nu dig med erfarenhet inom IT, ledarskap och agila metoder. Vi är i behov av en person med fullt fokus på rollen som Scrum Master och som också kan agera agil coach och vara en ambassadör och vara stöttande för såväl affärsverksamhet och IT i vår agila resa. I rollen som scrum master (och agil coach) är det en framgångsfaktor att du brinner för det agila arbetssättet och inser vikten av och kan vara med och sprida och inspirera till det agila mindsetet. Du kommer att få jobba som Scrum Master tillsammans med drivna utvecklingsteam enligt arbetsmetoden SAFe och SCRUM. Team som är ambitiösa, målinriktade och har en hög leveranskapacitet. Dessutom ser vi alltid till att ha roligt tillsammans och bjuder på en härlig gemenskap.

Våra agila utvecklingsteam arbetar med tekniker såsom Azure, Kubernetes, Perl, Pyton, Ansible, 3scale, Elasticsearch, Spring boot, .Net Core, Vue.js, Cucumber, TDD, Linux, DevOps principer.


ansvarsområde.

Som Scrum Master kommer du ansvara för att driva och utveckla det agila arbetssättet i teamen. Vi ser gärna att du har viljan och förmågan att vara en central spelare i arbetet att utveckla och driva vår agila kultur. I rollen kommer du arbeta i ART (Agile Release Train) i nära samarbete med affärssidan, andra Scrum Masters och de olika teamen. 

• Ansvara för förändrings- och förbättringsarbete i teamet samt coacha och stötta inom agila metoder
• Arbeta i team som scrum master, även agera agil coach, vara en ambassadör samt stötta såväl affärsverksamhet som IT
• Ha en överblick över teamets aktiviteter och backlog för att säkerställa att alla har att göra, samt röja hinder och se till att teamet får den stöttning de behöver


arbetstider.

Anställningsform
Tillsvidareanställning på heltid.

Din placeringsort
Alingsås


kvalifikationer.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och en lagspelare. Nyfiken, driven och tycker om att stötta och utveckla team. Du brinner också för att arbeta för att hela organisationen ska genomsyras av det agila arbetssättet.

• Har en högskole- eller universitetsutbildning inom exempelvis data- eller systemvetenskap
• Har ett tekniskt intresse och flerårig arbetslivserfarenhet inom systemutveckling och du har ansvarat för att driva arbete inom agila metoder i rollen som Scrum Master.
• Har goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.
• Meriterande om du har erfarenhet av att ha arbetat enligt SAFE-ramverket.

Vi erbjuder dig
En kreativ miljö med erfarna kollegor där ni som agila team tar stort ansvar och fattar gemensamma beslut. En arbetsplats där vi värnar om öppenhet, bra dialoger och varandra. Tjänsterna som du kommer att arbeta med är kommunikationsinriktade tjänster som möjliggör kommunikation inom B2B och B2C segmentet. Du kommer att ställas inför utmaningar som är både stimulerande och lärorika.

Strålfors arbetar för människors lika värde och ser gärna en mångfald av sökanden.


ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Strålfors med Randstad Technologies som är ett nischat rekryterings- och konsultbolag inom IT. För mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Soheil Subhi på [ Email address blocked ] eller
+46737052350
alternativt Robert Weineland på [ Email address blocked ] och
+46729734026
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358459