Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Scrum Master jobb i Stockholm på Quest Consulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Scrum Master på Quest Consulting

Scrum Master

Quest Consulting Stockholm, Stockholms län Heltid


Uppdragsbeskrivning

Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta som Scrum Master. Du ska ha tidigare erfarenhet av att leda flera agila arbetsteam. Det är fördelaktigt om du tidigare har arbetat i en projektledaroll. Vi ser också att du är van vid att arbeta i större organisationer och förstår vilka utmaningar det kan innebära.

Du ska ha ett agilt fokus, men samtidigt ha en förståelse för att implementering av agila arbetsmetoder ibland tar tid. Som person bör du ha ett stort driv och en god kommunikativ förmåga.

Det är viktigt att du känner dig bekväm med flera kontaktytor och kan arbeta nära såväl ditt arbetsteam som verksamheten. Du ska ha ett tydligt kundfokus och kunna förmedla kundens behov till ditt Scrum team.

Stor vikt läggs på personliga egenskaper

Start februari 2022 heltid, tillsvidareDin ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [ Link removed ]

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på  GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan! Om Quest Consulting

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3310