Jobbet SCCM system engineer till DXC i Linköping har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

SCCM system engineer till DXC i Linköping publicerad av DXC

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning

DXC Technology är ett världsledande och oberoende end-to-end IT Företag som skapades genom sammanslagningen av CSC och Hewlett Packard Enterprise. Företaget servar idag 6000 privata och offentliga kunder i 70 länder världen över. I Sverige hittar vi verksamheten i Linköping, Stockholm, Göteborg, Karlskrona och Malmö där ett djupt samarbete är implementerat. Att arbeta på DXC ger dig en enorm möjlighet att vidareutveckla dina IT-färdigheter. På DXC Technology får du arbeta i en global miljö som är komplex och har höga krav kring säkerhet.

Om Tjänsten
I rollen som SCCM System Engineer konsult kommer du att vara delaktig i att bygga och konstruera miljöer. Du kommer att arbeta i projektform där du ingår i ett team som tillsammans arbetar mot uppsatta mål. Du kommer huvudsakligen att arbeta med teknikutveckling i Windows-miljöer (server- och klientmiljöer). Miljön har idag 15000 användare och arbetet sker enligt Scrum. I tjänsten är det viktigt att förstå kundernas behov samt önskningar och därefter göra sitt yttersta för att tillgodose dessa.

Uppdragsgivare: DXC Technology

Ort: Linköping

Omfattning: Tillsvidareanställning, heltid med fast månadslön

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt

För mer information: I denna process samarbetar DXC Technology med Dfind IT, ett rekryterings- och konsultbolag inom Randstadkoncernen. För information och frågor, vänligen kontakta Martin Rehn på martin.rehn@dfind.se eller 0708-23 75 09

Kvalifikationer
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av liknande roller samt en gedigen erfarenhet i Windows 7/ 10. För denna tjänst ser vi att du har kunskaper inom:

  • SCCM
  • Windows 7/10
  • PowerShell
Det är även meriterande om du besitter kunskaper inom ett eller flera av dessa områden:

  • Active Directory
  • GPO:s
  • MS Office Integration
Erfarenhet av olika projektarbeten är meriterande. Dessutom är det värdefullt om du har kunskaper i kopplingar mellan Windows och Unix-miljöer, nätverk och applikationsintegration. Det är även krav på svenskt medborgarskap samt en godkänd säkerhetsklassning.

Referens

201129476

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till