Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Scania söker CNC-operatörer för anställning i Södertälje! jobb i Södertälje på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Scania söker CNC-operatörer för anställning i Södertälje! på Lernia

Scania söker CNC-operatörer för anställning i Södertälje!

Lernia Södertälje, Stockholms län Heltid

Är du Scanias nya erfarna CNC-operatör som söker nya utmaningar, eller är du den nyblivna hungriga operatören som ser fram emot din första riktiga anställning? Tjänsten är på heltid och du har möjlighet att bli tillsvidareanställd på Scania på sikt.

Scania letar efter CNC-operatörer med energi och motivation till att driva och utveckla både sitt eget och teamets arbete framåt. Har du ett stort tekniskt intresse och är den ansvarstagande typen? Då är du helt rätt för oss!

Scania vill att du ska må bra och underlätta vardagspusslet! Du får tillgång till förmånsportalen, resultatbonus, friskvårdsbidrag, en dynamisk och spännande arbetsmiljö i fräscha och ljusa lokaler, rabatter och andra fina förmåner som vi gärna berättar mer om i en intervju.

Scania kan nu hjälpa till med boende för dig som bor minst 10 mil ifrån Södertälje och är villig att flytta, då det finns lediga lägenheter. 

Arbetsuppgifter

Du blir en del av ett team där du bidrar med din unika erfarenhet, kunskap och personlighet.

Maskinparken består av moderna fler operationsmaskiner för svarvning, fräsning, slipning och härdning. Arbetet består av tillverkning av detaljer till växellådor, motorer och axlar inom Scanias produktion. Du använder olika styrsystem så som Fanuc och Siemens och arbetar både med svarvning, fräsning, riggning och kontrollmätningar. Tillsammans med ditt team kommer du att ansvara för hela produktionslinan. Utöver dina sedvanliga arbetsuppgifter kommer du att delta i Scanias ständiga förbättringsarbete där du kan komma med idéer och förslag för att utveckla produktionen.

Du kommer även jobba med riggning av CNC-maskiner; skärande bearbetning med 4 och 5-axliga maskiner; och kontrollmätningar med hjälp av ritningar och handburna mätinstrument.

Formell kompetens

- Grönt certifikat inom CNC

- Minst 6 veckors praktik/APL inom CNC eller arbetslivserfarenhet som CNC-operatör.

Svårighetsgraden i arbetsuppgifterna kräver att du antingen har jobbat inom yrket och/eller gått din utbildning de senaste fem åren. Det är också viktigt att du har god kunskap i svenska i både tal och skrift. Du behöver ha möjlighet och vilja att jobba 3, 4 eller 5-skift. 

Erfarenhet av yrket, truckkort och traverskort är meriterande.

 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Södertälje

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

I denna process står Lernia Bemanning för rekryteringen, och du blir anställd direkt av Scania. Vid direkta frågor gällande tjänsten eller processen, kontakta rekryteringsansvarig Hanna Karlsson på [ Email address blocked ]

Alla ansökningar behöver ske direkt på annonsen, vi godtar inga ansökningar till exempel via mail. Bifoga gärna kopia på; Grönt kort, utbildningsintyg inom CNC, svenskt pass/uppehållstillstånd samt två aktuella referenser i din ansökan. Spela gärna in kort videopresentation på dig själv- följ instruktionerna i ansökan. 

Scania ser gärna kvinnliga sökanden.

Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag! 

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 168303