Jobbet Scanfil söker dig med ett genuint tekniskt intresse har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Scanfil söker dig med ett genuint tekniskt intresse publicerad av Skill

Heltidsanställd
Åtvidaberg

Arbetsbeskrivning


Scanfil växer och söker nu dig som vill vara med och bereda väg för innovativa produkter som är helt nya på marknaden. Vill du vara med och se dessa gå från idé till verklighet? Motiveras du av att vara med i alla steg i tillverkningen, från utveckling till färdig produkt? Då tycker vi att du ska fortsätta läsa.

Om företaget
Scanfil tillverkar en mängd olika produkter inom olika segment, allt ifrån medicinteknisk utrustning som räddar liv till automatiserade sedel- och mynthanteringslösningar som gör vardagen tryggare och enklare för kassörer runt om i världen. På Scanfil är du med och startar upp nya produktionsområden samtidigt som du ges möjlighet att följa produkter från ”ax till limpa”. Vi söker därför dig som drivs av och vill vara med och påverka hela tillverkningskedjan. På Scanfil är personalen företagets viktigaste resurs, det är förmågan i varje individ som är avgörande för resultatet. 2017 och 2018 blev Scanfil tilldelad utmärkelsen Karriärföretag, som tilldelas de arbetsgivare som erbjuder unika utvecklings- och karriärmöjligheter till sina medarbetare och som har högst kvalitet i sitt HR-arbete. Scanfil uppmuntrar till intern utveckling och strävar efter visuell och närvarande styrning i verksamheten.

Dina arbetsuppgifter
Scanfil söker idag en stor bredd av kompetenser inom industriproduktion, Supply chain och utveckling. Exempel på tjänster vi söker:
•Produktionsberedare
•Produktionstekniker
•Projekttekniker
•Konstruktör
•Verifieringsingenjör

Din profil
Vi söker både människor som skaffat sig kunskaper och färdigheter genom erfarenhet och eller studier. Du kanske började som montör men kände succesivt att nyfikenheten tog över. Du sökte dig till nya utmaningar då du ville få förståelse för hela produktionskedjan vilket du förvärvat genom olika roller och erfarenheter. Du kan också vara en relativt nyexaminerad ingenjör som idag sitter och ritar i CAD. Du känner att du inte får möjlighet att följa din produkt från ritning till färdig produkt. Du vill vara med och påverka i större utsträckning och känner inte riktigt att du har den möjligheten idag. Det är det tekniska intresset, nyfikenheten och viljan att utvecklas vi söker! Vidare tror vi tror att du som söker har en god kommunikativ förmåga samt uppskattar samarbete med andra, då arbetet ofta innebär direktkontakt med kunder och personal. Scanfil verkar i en bransch med högt tempo och variation, därför tror vi även att du är en person som värdesätter flexibilitet i arbetet och som uppskattar samt är öppen för förändring. Där andra ser problem ser du möjligheter! Då företaget har en framåt- och utvecklingsanda uppmuntras nya idéer och förbättringsförslag, samtidigt som uppgifter utförs med noggrannhet och kvalitet. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Ansökningsförfarande
Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag. Välkommen med din ansökan! Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare, Rasmus Johansson, på Rasmus.johansson@skill.se

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3683

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till