Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

SC transport söker dig med C/C1 behörighet jobb i Stockholm på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
SC transport söker dig med C/C1 behörighet på StudentConsulting

SC transport söker dig med C/C1 behörighet

StudentConsulting Stockholm, Stockholms län Heltid
Är du en person som uppskattar en fartfylld arbetsdag med roliga och omväxlande arbetsuppgifter? Har du C/C1 behörighet och trivs i förarsätet? Då har vi arbetet till dig!

Information om uppdraget:

Oavsett om du är nyexaminerad chaufför eller har lång erfarenhet och kanske bara behöver ett miljöombyte så har vi arbetet för dig! Nu söker vi på SC transport efter lastbilschaufförer med C/C1-behörighet i Stockholm med omnejd. Vi tror på att skapa ett team med medarbetare med positivt mindset som vill utvecklas i sin arbetsroll, vilket denna tjänst ger stor möjlighet till!

För kunds räkning söker vi nu dig med C/C1-behörighet. Du kommer att arbeta i Stockholm med omnejd och arbetstiderna är förlagda på dagtid 08-17, men vissa helger och eftermiddagar kan förekomma. Tjänsten är på heltid och är en direktrekrytering, vilket innebär att SC transport sköter rekryteringsprocessen men du kommer att bli anställd direkt av företaget. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att hjälpa privatpersoner och företag med omlokalisering/flytt och därför ställer vi stora krav på engagemang, idéer samt driv och känsla för service. Är du en person som ständigt vill utvecklas och klättra i din karriär? Då finns flertalet karriärs och utvecklingsmöjligheter. Vår kund är ett företag med ett paraply av möjligheter.

Detta söker vi:

Du som söker är punktlig, noggrann och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder där du är duktig på att ge ett professionellt bemötande. Du behöver vara i god fysisk form då en del tunga lyft förekommer.

Krav
Du som söker har körkort med behörighet C/C1 samt YKB och digitalt förarbevis. Du behärskar svenska och/eller engelska i tal och skrift och har grundläggande datakunskap. Utdrag ur belastningsregistret kan bli aktuellt vid anställning.

Urvalsprocessen sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi ser fram emot att få träffa dig på en personlig intervju!

Sökord: Chaufför, C-behörighet, Lastbilschaufför

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60459