Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

SAS Ground Handling söker Trafikassistenter för sommarvikariat till Arlanda jobb i Sigtuna på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
SAS Ground Handling söker Trafikassistenter för sommarvikariat till Arlanda på StudentConsulting

SAS Ground Handling söker Trafikassistenter för sommarvikariat till Arlanda

StudentConsulting Sigtuna, Stockholms län Deltid
Vill du bli en del av SAS och arbeta med att göra livet enklare för Skandinaviens frekventa resenärer? Gillar du att möta nya människor från världens alla hörn och tycker att flygplatsen skulle vara en spännande arbetsplats? Då är du den vi söker!

Information om uppdraget:

För SAS räkning söker StudentConsulting Trafikassistenter för sommarvikariat på 75% till Arlanda flygplats, SAS Ground Handling med uppstart i mars, april eller i maj. Vi söker dig som vill vara en del av ett varmt och engagerat team och som ger SAS kunder bästa möjliga service. SAS erbjuder en spännande miljö med stor gemenskap och möjlighet till personlig utveckling.

I rollen som Trafikassistent är du SAS ansikte utåt och den första personen passagerarna möter. Du kommer att arbeta i såväl check in som i transitområdet och hantera SAS och alla SAS Ground bolagskunder.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak inkludera att checka in passagerare och bagage, arbeta i gate och vara punktlighetsansvarig för SAS och deras bolagskunder. Självklart finns du tillgänglig och behjälplig för resenärerna. I rollen ingår även stöttning på andra avdelningar inom SAS Ground.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla följande grundkrav:
-ha fyllt 18 år
-godkänd gymnasieexamen
-kunna ta dig till Arlanda dygnets alla timmar
-ha minst 1 års erfarenhet från serviceyrket
-mycket goda kunskaper i svenska eller ett skandinaviskt språk
-mycket goda kunskaper i engelska
-kunna visa utdrag ur belastningsregister utan anmärkning
-genomgå och få en godkänd säkerhetsbedömning/bakgrundscheck för personal som arbetar på flygplats
-kunna genomföra drog- och alkoholtest utan anmärkning
- Körkort ses som meriterande.
- Tidigare erfarenhet av skiftarbete ses som mediterande.

För att passa i rollen som Trafikassistent tror vi att du är en trygg och självständig person med en positiv attityd. Du är ansvarsfull samt förstår och tar konsekvenserna av dina handlingar. Du trivs bra i samarbetet med andra och ser värdet i att ge och ta feedback. Då arbetet sker i ett högt tempo ser vi att du är stresstålig och duktig på att hantera olika uppgifter parallellt. Det är meriterande om du har erfarenhet av flygplatsarbete eller har erfarenhet från flygbranschen. SAS Ground Handling har ett uniformsreglemente som samtliga anställda på SAS måste förhålla sig till. På grund av uniformkrav så är det viktigt att du kan dölja piercingar och tatueringar. Under vikariatperioden kommer inte någon semester att accepteras.

Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt hos SAS Ground Handling. Tjänsten är på 75% och du kommer att erbjudas ett vikariat med startdatum i mars, april eller maj fram till sista augusti. För rätt person kan det finnas chans till förlängning. Arbetet är förlagt i skift vilket innebär varierande arbetstider där tidiga morgnar och sena nätter förekommer regelbundet.

Beräknade startdatum är i mars, april och maj. Låter tjänsten intressant? Ansök redan idag då intervjuer och urval sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60567