Jobbet SAP-support vid systembyte har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

SAP-support vid systembyte publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har gedigen kunskap och erfarenhet inom SAP och kan stötta och supporta företagets medarbetare under kommande affärssystembyte där de ska uppdatera till den senaste modulen, SAP S/4HANA. Det är inte ett krav att kunna den nya modulen, men vi ser att du som söker känner dig bekväm i SAP och kan förklara funktioner och samband för andra. Här får du chansen att dela med dig av dina kunskaper och vara med och utveckla dina medarbetare för att förenkla deras vardag. Om du trivs i en social roll där du verkligen får göra skillnad så ska du skicka in din ansökan redan idag då startdatum är omgående.


Om tjänsten
Den 6 Juli kommer den nya modulen i SAP gå live, vilket innebär en helt ny miljö för personalen att arbeta i. Det kommer vara en stor förändring och även om alla medarbetare har fått en grundläggande utbildning så kommer de behöva lotsas i systemet när de stöter på problem. Du kommer framförallt agera support mot kollegorna i Nora, men du kan även komma att få stötta andra internationella sajter. Det går bra att arbeta på distans eller på plats på kontoret, beroende på vad du föredrar, då kontakt med kollegorna sker via telefon eller mail.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
I tjänsten kommer du primärt att svara på frågor och hjälpa till att lotsa medarbetarna i den nya SAP-modulen. Du kommer att stötta och ge allmän hjälp i systemet samt finnas som ett bollplank där du får dela med dig av din kunskap och hjälpa till att hitta lösningar. Till en början så kommer du mest att ge support till kollegorna som arbetar inom supply chain, shipments och betalningar då produktionen är nedstängd under en månad. När produktionen väl är igång igen så kommer du även att stötta dem som arbetar med avrop och produktionsrapportering etc.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har mycket goda kunskaper i SAP och känner dig bekväm med att lära ut systemet till kollegorna i företaget. Du behöver vara van att arbeta i systemet och förstår hur det tänker och fungerar.
• Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift då det används i det dagliga arbetet.

Du kan även komma att arbeta mot kollegor i Portugal, Bulgarien eller Ryssland så kunskaper i dessa språk är meriterande,

Som person är du:

• Självgående
• Har god samarbetsförmåga
• Kommunikativ
• Problemlösande och tålmodig

Övrig information

• Start: Mellan 6 Juli och 3 Augusti
• Omfattning: Heltid, ca 2-3 månader med chans till förlängning
• Placering: Nora, går även att arbeta på distans
• Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Referens

15043190-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till