Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Samsung Graduate Program 2022 (Product Management & Supply Chain) jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Samsung Graduate Program 2022 (Product Management & Supply Chain) på Academic Work

Samsung Graduate Program 2022 (Product Management & Supply Chain)

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
I dagens samhälle är ekonomin, efterfrågan och tekniken snabbföränderlig och innovation är därför en av de viktigaste delarna för ett företags överlevnad. Som medarbetare hos Samsung blir du en del av ett företag som ständigt strävar efter att utveckla och erbjuda de absolut bästa produkterna och tjänsterna på marknaden och som de senaste 70 åren alltid arbetat för att förutse kunders behov och intressen. Är du nyexaminerad från högskola eller universitet och vill kickstarta din karriär i ett av världens mest framgångsrika elektronikföretag? Välkommen till Samsung!


Om tjänsten
Som en del av Samsung Graduate Program ges du möjligheten att utvecklas och få värdefull erfarenhet i ett av världens mest framgångsrika elektronikföretag. Du kommer att vara en viktig del i arbetet mot fortsatt tillväxt och expansion, såväl som att bidra till dess vision och förbättra kunders vardag.

Som deltagare i programmet ges du, utöver din primära roll, även möjlighet att delta i CSR-aktiviteter vilket är ett område som värderas högt hos Samsung. Läs mer om ett av dessa projekt här.

Du erbjuds

* En möjlighet att kickstarta din karriär på ett stort internationellt bolag
* Stort frihet under ansvar, något vi tror kommer göra att du både lär dig mycket men också har möjlighet att visa vad du går för och växa med ansvaret
* Arbete tillsammans med drivna, engagerade och hjälpsamma kollegor i en händelserik arbetsmiljö
* Möjlighet att engagera dig i diverse CSR-projekt


Arbetsuppgifter
Supply Chain Coordinator

Som Supply Chain Coordinator kommer du ansvara för att omvandla alla kommersiella planer och marknadsintelligenser till en efterfrågeplanering för Samsung fabriker mot den nordiska marknaden. Rollen innebär att göra efterfrågeplanering, inköpsplanering, säljprognoser samt koordinering av olika frågor och information mellan det nordiska området, huvudkontoret, fabriker och övriga underleverantörer för att säkra de bästa säljmöjligheterna och maximera den operativa effektiviteten.

Retail & Order Management Specialist

Du kommer tillhöra ett team som består av två huvuddelar (SCM & Operations, RM & Order management). I rollen som Retail & Order Management Specialist så kommer du att arbeta med retail management genom att samarbeta med både key account managers och försäljningspersonal för att hålla koll på hur försäljningen och produktplaceringen ser ut i butikerna för att locka konsumenterna till mer försäljning. Du kommer därför hålla koll på säljstatus i de olika regionerna och ha daglig kommunikation mer KAM och Field Force.

Product Market Analyst

Ett av huvudmålen med denna roll är att minska klyftan mellan marknadsföring och produktledning. Som en Product Market Analyst kommer du att fungera som spindeln i nätet mellan marknadsförings- och produkthanteringsfunktionerna och kommer att arbeta med arbetsuppgifter inom båda dessa områden. I rollen kommer du att rapportera till HA Head of Product Management. Du kommer arbete med att kartlägga konkurrenters marknadsföring och kampanjer, marknads och konsumentrapporter samt skapa och äga kampanjkalendern.

Junior Product Manager TV & Sound Device

I rollen som Junior Product Manager TV & Sound Device kommer du arbeta nära produktchefen och få lära dig mycket om marknadsintelligens och analys. Du får under programmets gång en inblick i hur man skapar en kommersiell strategi i Norden, inklusive vilka produkter som ska lanseras, vilka försäljningskanaler man ska använda och vilka rekommenderade priser produkterna ska ha.

Passar inte denna roll för dig och din utbildningsbakgrund? Kolla gärna in någon av de andra rollerna hos Samsung

HR Länk till annons: [ Link removed ] />
Business Control Länk till annons: [ Link removed ] />
Sales Länk till annons: [ Link removed ] />
Marketing Länk till annons: [ Link removed ] />
Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning inom Logistik, ekonomi eller motsvarande som är relevant
* Har max ett (1) års arbetslivserfarenhet efter examen
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
* Har ett stort intresse för innovativa produkter
* OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilka två roll du söker och varför

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid ditt intresse för Samsung och den tjänst du söker. Motivera därför väl i din ansökan varför du valt att söka, skicka in både CV och personligt brev.

För att du ska trivas på Samsung tror vi att du är energisk, social och utåtriktad med ett tävlingsinriktat och positivt förhållningssätt. Vi ser även att du är en orädd, problemlösande och samarbetsvillig person med stor uthållighet.

Information om rekryteringsprocessen

* Telefonintervju med Academic Work
* Problemlösningstest & personlighetstest
* Teamsintervju med Academic Work
* Event med Samsung där djupintervjuer och case genomförs (vecka 46 och 48)
* Referenser & beslut

Övrig information

* Start: Januari 2022
* Programmets längd: 18 månader
* Placering: Kista
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samsungs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell och Milly Weidstam
* Skriv tydligt i din ansökan vilka två roller som intresserar dig mest och varför
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om Samsung på deras hemsida!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060633-SE