Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Samsung Graduate Program 2022 (Marketing) jobb i Stockholm på Academic Work

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Samsung Graduate Program 2022 (Marketing) på Academic Work

Samsung Graduate Program 2022 (Marketing)

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
I dagens samhälle är ekonomin, efterfrågan och tekniken snabbföränderlig och innovation är därför en av de viktigaste delarna för ett företags överlevnad. Som medarbetare hos Samsung blir du en del av ett företag som ständigt strävar efter att utveckla och erbjuda de absolut bästa produkterna och tjänsterna på marknaden och som de senaste 70 åren alltid arbetat för att förutse kunders behov och intressen. Är du nyexaminerad från högskola eller universitet och vill kickstarta din karriär i ett av världens mest framgångsrika elektronikföretag? Välkommen till Samsung!


Om tjänsten
Som en del av Samsung Graduate Program ges du möjligheten att utvecklas och få värdefull erfarenhet i ett av världens mest framgångsrika elektronikföretag. Du kommer att vara en viktig del i arbetet mot fortsatt tillväxt och expansion, såväl som att bidra till dess vision och förbättra kunders vardag.

Som deltagare i programmet ges du, utöver din primära roll, även möjlighet att delta i CSR-aktiviteter vilket är ett område som värderas högt hos Samsung. Läs mer om ett av dessa projekt här.

Du erbjuds

* En möjlighet att kickstarta din karriär på ett stort internationellt bolag
* Stort frihet under ansvar, något vi tror kommer göra att du både lär dig mycket men också har möjlighet att visa vad du går för och växa med ansvaret
* Arbete tillsammans med drivna, engagerade och hjälpsamma kollegor i en händelserik arbetsmiljö
* Möjlighet att engagera dig i diverse CSR-projekt


Arbetsuppgifter
Retail Project Lead

I rollen som Retail Project Lead är det övergripande målet att öka varumärkes preferensen hos konsumenterna och skapa intresse för Samsungs HA (Home Application) och IT produkter för att bidra till att Samsung fortsätter vara de mest innovativa och kundfokuserade märket på den nordiska marknaden. Detta gör du genom budgethantering, KPI uppföljning, göra en kommunikationsstrategi för kommunikation i butiken (POS) och anpassa strategin till försäljning. Du kommer även vara ansvarig för hela livscykeln för material och displayer i butiker så som design, produktion, installation och underhåll med målet att öka varumärkets närvaro och öka försäljningen.

Digital Analyst

Som Digital Analyst arbetar du med olika typer av mätvärden för att sedan skapa rapporter och få inblick i hur den digitala kundresan ser ut. Du kommer jobba i flera digitala plattformar i ett tätt samarbete med ett team med flera Digital Specialists för att samla olika mätvärden och utefter detta få insikter i hur man kan förbättra resultatet. Du kommer exempelvis att utvärdera prestationen av digitala kampanjer i olika kanaler som media och CRM. Vidare kommer du att kontinuerligt övervaka och analysera viktiga KPI:er för att förbättra effektiviteten samt ge teamet dagliga resultatrapporter.

Category Marketing Lead

Category marketing fungerar som en länk mellan flera olika delar i organisationen så som Samsungs huvudkontor, nordiska marknadsavdelningen, den lokala kundmarknadsföring- och försäljningsfunktionen för att genomföra olika categoty marketing aktiviteter. Detta kan exempelvis vara GTM planering med fokus på närvaro inom detaljhandeln, ATL/BTL-kampanjer samt olika offline och online initiativ på både Samsung och Samsungs partners plattformar. Den nordiska rollen så ingår också ansvaret för att genomföra specifika marknadsföringsaktiviteter för respektive marknad inom Norden. Det övergripande målet i rollen är att öka preferensen och försäljningen i Norden för Samsungs smartphones för att bli det ledande varumärket i konsumenternas sinne, hjärta, hem och liv.

Passar inte denna roll för dig och din utbildningsbakgrund? Kolla gärna in någon av de andra rollerna hos Samsung

HR Länk till annons: [ Link removed ] />
Business Control Länk till annons: [ Link removed ] />
Sales Länk till annons: [ Link removed ] />
Supply chain Länk till annons: [ Link removed ] />
Vi söker dig som

* Har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller motsvarande som är relevant
* Har max ett (1) års arbetslivserfarenhet efter examen
* Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet
* Har ett stort intresse för innovativa produkter
* OBS! Skriv tydligt i din ansökan vilka två roll du söker och varför

I denna rekryteringsprocess kommer vi lägga stor vikt vid ditt intresse för Samsung och den tjänst du söker. Motivera därför väl i din ansökan varför du valt att söka, skicka in både CV och personligt brev.

För att du ska trivas på Samsung tror vi att du är energisk, social och utåtriktad med ett tävlingsinriktat och positivt förhållningssätt. Vi ser även att du är en orädd, problemlösande och samarbetsvillig person med stor uthållighet.

Information om rekryteringsprocessen

* Telefonintervju med Academic Work
* Problemlösningstest & personlighetstest
* Teamsintervju med Academic Work
* Event med Samsung där djupintervjuer och case genomförs (vecka 46 och 48)
* Referenser & beslut

Övrig information

* Start: Januari 2022
* Programmets längd: 18 månader
* Placering: Kista
* Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Samsungs önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
* Kontaktuppgifter: Ansvarig rekryterare Johanna Sörell och Milly Weidstam
* Skriv tydligt i din ansökan vilka två roller som intresserar dig mest och varför
* Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Läs mer om Samsung på deras hemsida!
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 15060628-SE