Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Samordnare till Uppsala jobb i Uppsala på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Samordnare till Uppsala på Randstad AB

Samordnare till Uppsala

Randstad AB Uppsala, Uppsala län Deltid


arbetsbeskrivning.

Är du en extremt noggrann person och gillar ordning och reda? Gillar du dessutom att hålla igång under arbetstiden och har lätt för att ta tag i saker? Då är du rätt person för denna tjänst. Vi söker nu en person som vill arbeta hos en utav våra kunder som samordnare inom ett labb. 

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.



ansvarsområde.

Inom ett labb är det extra viktigt att hålla det sterilt och rent och du som person kommer att samordna  inom labbet och se till så det är ordning och reda. Du kommer ansvara över att strukturera upp kartonger, prover, granska loggböcker, etiketter etc.  Du ska ha struktur, vara noggrann och ha tålamod. 

 Arbetet sker inom ett labb och därför är klimatet sterilt och fuktigt. Du ska kunna hantera tyngre lyft och orka vara på benen en hel dag.  


arbetstider.

Uppdrag på minst 3 månader  heltid
Arbetstid:  8-17 , rätt till flex

Start: Omgående


kvalifikationer.

Inga tidigare labberfarenheter krävs men om du har jobbat som samordnare eller tidigare ordnat upp ett projekt så är det en extra merit. 


ansökan.

Ansökan gäller fram till  20/1 januari

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201374845