Jobbet Samordnare för Mina planer/ Socialsekreterare Boendeutredning har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Samordnare för Mina planer/ Socialsekreterare Boendeutredning publicerad av Malmö Stad

Heltidsanställd
Malmö

ArbetsbeskrivningArbetsuppgifter

Vi söker nu en medarbetare som kommer att arbeta som samordnare för Mina planer på 50 % och boendeutredare på 50 %. Dina arbetsuppgifter som samordnare kommer att bestå av:

 • Ansvar för hantering av SVU processen och Mina planer inom ASF
 • Samordna utbildare och referensgrupp
 • Hantera avvikelser
 • Introduktion/utbildning av chefer
 • Föra sammanhållen statistik för SVU-ärende inom ASF
 • Delta i det fortsatta utvecklings- och kvalitetsarbetet med Mina planer

Dina arbetsuppgifter som boendeutredare kommer att bestå av:

 • Ansvar för utredningar om rätt till bistånd i form av boende enligt socialtjänstlagen
 • Uppföljning av beviljade insatser
 • Stödja klienter till att hitta andra boendeformer


Kvalifikationer

Du har socionomexamen (210 hp) och minst två års erfarenhet av arbete med myndighetsutövning inom socialtjänsten och/eller har erfarenhet av att ha arbetat som samordnare. Det är starkt meriterande om du har kunskap och erfarenhet av att ha arbetat med SVU, SIP och Mina planer. Eftersom tjänsten till 50 % består av utredningsarbete så kommer det att underlätta för dig om du har erfarenhet av arbete inom hemlöshet- och boendefrågor, ProCapita och MI. Det är också positivt om du har vana av nära klientarbete och tidigare har samarbetat med både interna och externa aktörer. 

Vidare så kräver tjänsten att du har mycket goda kunskaper i svenska, i tal och skrift samt goda datorkunskaper och ett intresse för digitala verktyg och system. Vi ser det som meritererande om du behärskar övriga språk.

Arbetet utförs i nära samarbete med andra aktörer, både interna och externa. Därför är det viktigt att du har en utpräglad samarbetsförmåga, att kunna att lyssna på dina medmänniskor och att du kan lösa problem som kan uppstå på ett konstruktivt sätt. För att trivas i rollen är det också viktigt att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter, har förmåga att koordinera bland arbetsuppgifter och bidra till utveckling. Likaså värdesätts en god kommunikativ förmåga och förmåga till pedagogisk lärande då du kommer att utbilda många kollegor inom organisationen.Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vid Sveriges största arbetsmarknads- och socialförvaltning jobbar 2500 medarbetare varje dag för att stärka Malmöbor. Tillsammans med Malmöborna vill vi öka möjligheterna till egen försörjning, minska hemlöshet, bidra till att barn och unga ska få bra uppväxtvillkor och verka för att nyanlända ska få goda förutsättningar. Det är ett viktigt och roligt arbete, men långt ifrån enkelt. Sök jobb hos oss, du kommer att göra skillnad.

Socialtjänst Väster omfattar försörjningsstöd, barn- och ungdomsvård, missbruk- och beroendevård samt hemlöshet. Hos oss arbetar cirka 150 medarbetare med hög kompetens och stort engagemang för socialt arbete. Vi arbetar aktivt med att skapa en god arbetsmiljö och en kultur som tillåter våra medarbetare att utvecklas.  
 
Vi arbetar med att utveckla ett nära ledarskap för att möta framtidens utmaningar och skapa en attraktiv arbetsplats. Närhet och engagemang i arbetet med Malmöborna är vår ledstjärna i detta arbete. Tillsammans med arbetskamraterna i sektionen har du både intern och extern handledning. Du har också flexibel arbetstid och friskvårdsbidrag.   Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid - 50 % samordnare och 50% socialsekreterare boendeutredning
Antal tjänster: 1
Tillträde: Snarast, eller enligt överenskommelseKontaktFackliga företrädare

 • Vision, Malmöavdelningen 040-30 48 30
 • SSR, Malmökansliet 040-34 51 14


Övrigt

Datum för intervju är planerat till den 2/12 och den 4/12. 

Om du har sökt tjänster i Malmö stad tidigare så kanske du märker att du till denna tjänst söker på ett nytt sätt, via ett nytt rekryteringssystem. Vi byter rekryteringssystem för att det ska vara enklare för dig att söka våra tjänster. Om du har sökt i vårt tidigare system Visma Recruit, och vill återanvända din ansökan i denna rekrytering kan du logga in på ditt konto i Visma Recruit och ladda ner ditt tidigare CV och personliga brev.

Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Det innebär att vi inte behandlar din jobbansökan konfidentiellt. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss kontakt med media-säljare, rekryteringssajter och liknande.

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta nämnda kontaktpersoner.

Referens

20190095

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till