Jobbet Sammanbyggnadsmontörer till RUAG Space har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Sammanbyggnadsmontörer till RUAG Space publicerad av Skill

Heltidsanställd
Linköping

Arbetsbeskrivning


Inom kort påbörjas uppskjutningen av satelliter som start på det revolutionerande projektet OneWeb. Vi söker dig som vill montera rymdprodukter på RUAG Space i Linköping. Tillsammans med dina kollegor kommer du att medverka till att förse världen med internetuppkoppling via satellit!

Om företaget
RUAG Space förser satellitbyggare och raketoperatörer i hela världen med kvalificerad utrustning. På produktenheten för mekaniska system i Linköping arbetar ca 130 personer med utveckling och tillverkning av separationssystem för bärraketer, bärande strukturer för satelliter och styrsystem för sondraketer. OneWeb är ett revolutionerande projekt där RUAG Space är delaktiga i att förse världen med internetuppkoppling. Under de kommande åren kommer omkring 900 satelliter att skickas upp i rymden, vilket innebär den största satellitkonstellationen någonsin. RUAG är just nu i en spännande fas av utveckling och tillväxt och vi söker dig som vill vara med på RUAGs resa i en roll som Sammanbyggnadsmontör.

Dina arbetsuppgifter
Som Sammanbyggnadsmontör är ditt huvudsakliga ansvarsområde sammanbyggnad av bärande strukturer för satelliter. Arbetsuppgifterna innebär såväl mekanisk montering som borrning, slipning och limning av kompositmaterial utifrån ritningar och tillverkningsunderlag. Kravhantering och dokumentation är en viktig del av arbetet. I din roll har du ett dagligt nära samarbete med kollegorna inom produktionsberedning, kvalitet och test men även brett över företaget kopplat till de projekt som pågår.

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av monteringsarbete samt gärna en utbildning med teknikinriktning på gymnasienivå eller motsvarande. Goda kunskaper i ritningsläsning är ett krav. Arbetet kräver även goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Erfarenhet av mätteknik och att hantera mätutrustning är meriterande, liksom kunskap och erfarenhet av arbete med komposit eller el. Som person har du både god förståelse och stort intresse för teknik. Du har ett praktiskt handlag och är ansvarstagande, kvalitetsmedveten, metodisk och noggrann. Du har lätt för att samarbeta med andra och bidrar till en god stämning. Du trivs med att arbeta i projektform i en kundnära organisation där kvalitetskraven är höga.

Ansökningsförfarande
Urvalet sker löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor angående tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryterare Josefine Kindahl på 013- 473 20 61 alternativt josefine.kindahl@skill.se Detta är ett långsiktigt konsultuppdrag med en trygg anställning hos Skill.

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3906

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till